Komentari na vest

Svetske i evropske šampionke u borbi za bronzu i obaranje rekorda iz Rija

B

Brundo

pre preko 2 godine

EP pocinje za 10 dana.Videcemo na sta ce da lici nasa igra.Mi branimo titulu i zavrsnica EP se igra kod nas.Macku o rep ako ce igra da se zasniva na tome da se Tijani salje 50-60 lopti po mecu.Sta rade drugi?Statiraju?
B

Brundo

pre preko 2 godine

Ako se ovde ne osvoji bronza onda je to katastrofa za nasu odbojku.Srbija-Juzna Koreja je mismec.Mi imamo sve sto oni nemaju - snagu, visinu, skok i blok.Moze da prica ko sta hoce ali Tijana Boskovic i Milena Rasic su nas dovele do borbe za bronzu.Vise od toga nije moglo.Uz jos jednog napadaca je moglo.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Verujem da im nije lako nakon poraza od Amerike i onako lose igre ali Koreja iako medju najboljima u aziji ne treba da nam predstavlja pretnju.Odigrale su u slaboj grupi za njih istorijski na turniru i pokusace istoriju da produze medaljom ali imamo i mi svoje ciljeve i sto je najvaznije bolji tim bez namere da diskreditujem Juznu Koreju.Idemo po medalju i da se pobedom oprostimo i najavimo evropsko prvenstvo na kojem cemo biti jedan od domacina grupne faze i domacin finalnog turnira...
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Samo hrabro do jos jedne radosti
A

Abibas

pre preko 2 godine

Kujemo 36. Olimpijsku medalju. Pomeramo granice, 8 u Riju, 9 u Tokiju. I pored tog uspeha, ne možemo biti zadovoljni, kad su do karatea i vaterpola bili sumorni dani. Trgli smo se pred kraj igara. U Parizu još jače!
v

vedips

pre preko 2 godine

Ajmo devojke mozete vi to.
d

doberman

pre preko 2 godine

Ako devojke pobede,Srbija ce imati najvise medalja od svih ex YU drzava,pritom i nazalost cak 5 drvenih medalja.Steta.
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Dobro, i..? Šta je pisac hteo da kaže?