Komentari na vest

Tajson VS jutjuber: Ni roditelji neće da vas gledaju, a ja sa 58 godina rasprodam stadion

B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Zivimo u nekim cudnim vremenima gde se promovise sve ono sto je nekada bilo grozno ili cega se normalniji svet stideo. Tako da ovaj sou mogu da razumem. Velika lova je u pitanju. Realno bi ga Tajson iscepao kao ... ali sve je moguce za koji milion vise.
И

И

pre oko 1 mesec

Ne razumem nikoga ko plati da gleda ovako nešto. Bolje dajte pare nekome kome trebaju, ako imate za bacanje na ovakve stvari. Boriće se sa rukavicama većim i debljim od rukavica za sparing. Bukvalno, tuku se jastucima. Tajson mi je drag, ali pristaje da učestvuje u ovakvim cirkusima jer nije sposoban da sačuva novac. Što se Lenoks Luis ne tuče sa jutjuberima?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Odrastao sam u njegovoj eri i vremenu kada je boks verovatno bio na vrhuncu. Zbog cele te ekipe sam i počeo da treniram boks, doduše rekreativno i nemam nijednu borbu, ali sam godinama u tom sportu. Još malo sam ispratio braću Kličko, ali mi nekako nisu legli. Ovo gledati neću. Razumem sve. Tajsonu trebaju pare, već duže vreme je u finansijskim problemima pa se čupa kako zna i ume. Od egzibicija, preko golubova itd. Opet, kao što se kaže na kraju teksta, i mi bi ušli u ring za te pare. Razumem. Ali za mene je ovo cirkus i farsa. Pogotovo sa ovim yt petlićem. Boks je mnogo više.
у

ускоро меч

pre oko 1 mesec

Анђус против Човића у хали "Пинки"...судије ће бити Ђука Бизон и Јована Јеремић..
N

News

pre oko 1 mesec

Klasicno promovisanje pre meca ali dok ima ovaca bice I vune
D

Djinobili

pre oko 1 mesec

Ja pripadam gen zed i meni je ovo top realno ko neće ne mora da gleda i to je to, let's go Pol!!
R

Rekao

pre oko 1 mesec

Bi ti ja kakva si ti generacija, ali mi neće objaviti sigurno.
@

@Reko

pre oko 1 mesec

don't be dzelas:)))
P

Pjer

pre oko 1 mesec

Bada u ocima ljudi koji su ga voleli i velicali njegova dostignuca. Nisam jedan od njih, ali ovo mi je sve nekako krindz, a procitao sam da ce zarada da mu bude 30 000 000. A i ova pravila su glupa, na kraju ce da ga pobedi Youtuber
P

Pajko666

pre oko 1 mesec

Da nije već sad namešteno složio bi ga Tajson kao drva za 3 sekunde...
T

Teška

pre oko 1 mesec

Budalaština, i cirkus za idiote. Ali dok je ovaca biće i novaca.