Odbojkašice Fenerbahčea (CEV)
Odbojkašice Fenerbahčea (CEV)

Terzićev Fenerbahče bez borbe u polufinalu Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.03.22. | 15:31

Ruske ekipe su izbačene iz evropskih takmičenja, pa je na taj način nekim klubovima olakšan put ka završnici

Ove sezone su se ruski klubovi veoma dobro prikazali na evropskoj sceni, ali svoje putovanje neće moći da nastave. Zbog ratnih dešavanja u Ukrajini, doneta je odluka da se timovi iz Rusije eliminišu iz međunarodnih takmičenja. Na taj način je nekim drugim klubovima olakšan put ka završnici...

Kad je u pitanju Liga šampiona za odbojkašice - Fenerbahče koji sa klupe vodi Zoran Terzić već danas slavi ulazak u polufinale. Ekipa iz Istanbula je u četvrtfinalu na žrebu izvukla Lokomotivu iz Kalinjingrada, kojoj je onemogućeno da igra četvrtfinale, pa su Mina Popović i drugarice sigurne među četiri najbolja tima. U polufinalu će se sastati sa boljim iz dvomeča u kome se sastaju Rešov - Vakifbank.

Izabrane vesti

Duel Dinama iz Kazanja i Dinama iz Moskve je otkazan, pa će pobednik četvrtfinalnog obračuna Monca - Koneljano otići direktno u finale.

U muškoj konkurenciji u polufinale Lige šampiona su se već plasirali aktuelni šampion Zaksa i italijanska Peruđa. Poljski predstavnik je bez borbe preskočio Dinamo iz Moskve, a ekipa Nikole Grbića ruski Zenit iz Sankt Peterburga.

I u CEV kupu je u polufinalu trebalo da igra ruski tim - Zenit iz Kazanja. S obzirom na to da je eliminisan, pravo u finale otišla je Monca.


tagovi

ŽOK FenerbahčeOK MoncaCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara