Komentari na vest

Tijana Bogdanović i Damir Mikec doveli Srbiju do 112 olimpijskih medalja

K

Kdv,

pre gotovo 3 godine

Gde ste vi to izbrojali toliko? Srbija je samostalna drzava tek od 2006
G

Gost 8

pre gotovo 3 godine

Pa valjda 113 i Kosovo danas uzelo medalju
z

zalost

pre gotovo 3 godine

E sta radi Vlada Srbije. Deli sakom i kapom kome zeli a narod u nemogucim uslovima radi 40.god. dobije penziju od 30.000. din. sa 65.god. ode u penziju i sa 66 umre. ja imam 44.god. od 39. sam dozivotni invalid povredu doziveo na poslu jer je drzava podrzavala poslodavca pa se radilo na crno i nemam penziju i takvih je mnogo u ovoj zemlji. majke nas kupaju,presvlace. a sta cemo kad umru ne znam. a sportisti uzivaju u sportu koji vole i dobiju 70.000. evra i 160.000. ili 200.000. peziju i to od 40.god. A svi zdravi, srecni. Vucicu daj nama penzije.
Z

ZDj

pre gotovo 3 godine

Tako je slazem se ali ne mogu svi biti vrhunski sportisti pa zato ne mogu ni da mi smetaju nagrade koje se dodeljuju sportistima za osvojena odlicja. Najezim se svaki put kada cujem nasu himnu na pobednickom postolju. Ovaj portal nesmemo koristiti za socijalne teme. Nego hajde da odvojimo samo nase medalje od medalja SFRJ pa da vidimo koliko smo stvarno osvojili kao REPUBLIKA SRBIJA cisto zbog mladjih generacija da deca nebi zivela u zabludi . Nadam se da ce neko u redakciji vec to uraditi.
S

Smesnooo

pre gotovo 3 godine

Ti sportisti su se godinama odricali svega i svacega trenirali kao stoka da bi osvojili medalju i zasluzuju svaki dinar koji ce dobiti. Svima smeta kada neko svojim radom i trudom zaradi nesto. Sto ovo ne pisete po vestima zadruge i ostalih gluposti
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

A mi se nismo trudili 40 godina radili, placali porez, struju, vodu, telefon, infostan i penzija 250 evra? Ako je i tolika . Izgleda su samo sportisti ljudi. Vise je seljak posten uradio za ovu zemlju nego i jedan sportista u istoriji!!!
К

Крис99

pre gotovo 3 godine

А пита ли се неко од чега живе ти спортисти осталих година? Мислите да се стрељаштвом може зарадити за живот после краја каријере? Колико новца треба за путовања, припреме, тренинге?