Komentari na vest

Tijana Bošković izbrojala do 27 i otvorila vrata polufinala

A

Alal vera

pre oko 1 godinu

Negde sam video skoro da je ženska odbojka najmasovniji sport kod cura kod nas i da je više devojaka od muškaraca u trofejnom nam sportu. Nema zime za odbojkašice izgleda. Alal vera. Lep podatak
m

mnogo vise

pre oko 1 godinu

Ne samo da ima mnogo vise odbojkasica od odbojkasa, nego je broj odbojkasica skoro 10x veci nego sve ostale devojcice u ostalim sportovima zajedno
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Misle jadnice i njihovi roditelji da ce svaka zaradjivati kao Tijana Boskovic, kad krenu izlasci, cigarete, alkohol i muvanje sa probisvetima, skontace da mozda nije bas svaka rodjena za svetsku sampionku hahahahahahah
a

assddfffff

pre oko 1 godinu

donjuan cista inteligencija
S

Samo dve

pre oko 1 godinu

Sem Jovane i Tijane da li je moguće da nema nijedna iz Srbije među 8 najboljih u evropi u ligi prvaka?
S

Steva Bmv

pre oko 1 godinu

Uzela je sa Ezačibašijem Svetsko klupsko prvenstvo, Kup Turske, Superkup Turske i CEV kup. Sa reprezentacijom ima medalje sa svih takmičenja. Sa 25 godina 2 x MVP svetskog prvenstva i evropskog i dva puta prvak evrope, dva učešča i dve medalje sa olimpijskih igara. Zvanično birana za najbolju u evropi i bila najbolja sportiskinja Srbije a sada u konkurenciji muškaraca i devojaka iz ekipnih sportova zvanično najbolji sportista u Srbiji po izboru olimpijskog komiteta za 2022. Igra za milion i po sezoni. Sutra može da prestane u 25 godini sve je prošla u sportu.
N

Nar

pre oko 1 godinu

Plus srebra i bronze sa seniorkama , medalje u mlađim kategorijama i titule u Srbiji. Dobro rečeno sutra u penziju da ide nema za čim da žali a igraće ako bog da još 10 godina. Ponos Republike Srpske i Srbije.
T

Tijana bog

pre oko 1 godinu

U Turskoj igra za pare naša Tića a dozira se, onda u reprezentaciji gine. Tako bi svaki pravi Srbin trebao reprezentacija iznad svega. Kakva Turska liga i kupovi moje babe. Nebitna takmičenja.
S

Srbija iznad svega

pre oko 1 godinu

Bez ostatka devojaka iz reprezentacije Srbije = nivo CEV kupa
T

Turska liga

pre oko 1 godinu

Koga još zanima titula u Turskoj ligi u odbojci i još ženska da je. U ovom sportu je sve podređeno reprezentacijama. Tijana i Novak su najbolje što Srpski sport ima. Poslije njih 100 mjesta je prazno.
p

poslije ne

pre oko 1 godinu

kaže se posle
@

@posljije ne

pre oko 1 godinu

Kaze se poslije, nauci elementarnu gramatiku srpskog jezika i dva dijalekta srpskog jezika. Knjige u sake sramoto
O

Opušteno

pre oko 1 godinu

Italija nema olimpijsko zlato u muškoj odbojci i nijednu medalju sa olimpijskih igara u ženskoj odbojci. Turci nemaju medalju sa olimpijskih igara u obe konkurencije a sa muškarcima nijednu uopšte. Najjače lige na svetu Turska i Italija . Srbija ovakva mala bez ulaganja u odbojku ima medalje sa svih takmičenja u obe konkurencije. Neverovatno!!!
R

Rexus21

pre oko 1 godinu

Čovek ladno uzima Tursku u priču o ozbiljnoj odbojci. Italija, Brazil, Rusija i Srbija zemlje u kojima je odbojka ozbiljan sport decenijama. Donekle Poljska (samo muška), i Francuska (samo muška). Ostalo smešno.
J

Jala liga

pre oko 1 godinu

Turska ima jaku ligu sa najvećim ulaganjima. U Srbiji odbojka ne postoji sem reprezentacija.
D

Džaba pare

pre oko 1 godinu

Pa u pravu si vala. Ulažu milione godinama i ništa. Stranci treneri u reprezentaciji. Sve što vredi je u Turskoj ligi u ženskoj odbojci a reprezentacija o bodova. Imaju trening centre za odbojku i uslove koje mi nikada nećemo imati. Džaba novci izgleda.
@

@

pre oko 1 godinu

Dodaj tu i Ameriku takodje, imaju olimpijsko zlato i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Odbojkašice im takodje bile svetske šampionke 2014. Važno je napomenuti da nemaju profesionalnu ligu već im se odbojka igra po koledžima.
R

Rexus21

pre oko 1 godinu

Tako je, upravu ste @ na njih sam totalno zaboravio iz tog razloga što nemaju profesionalnu ligu.
j

just saying

pre oko 1 godinu

Kina ima 2 olimpijska zlata u ženskoj konkurenciji(2004,2016).
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Zato u muškoj ne postoje plus im je liga malo jača od kisele vode.
j

just saying

pre oko 1 godinu

Pa i francuska liga(muška a i ženska) je smešna pa su im opet odbojkaši olimpijski šampioni. Nijedan Francuz ne igra u svojoj ligi…
P

Pobeda jr resenje

pre oko 1 godinu

Tijana Boskovic je najbolji korektor i odbojkasica na svetu.Mvp koji je najzasluzniji za zlato koje je osvojila reprezentacija Srbiji.Cini 60% saigracice bolje.
O

O da

pre oko 1 godinu

Pa naravno da je najbolja. Kao da si napisao Đoković je najbolji teniser sveta. To je dokazano i zna se. Međutim ne treba da se podcenjuju i naše ostale devojke. Njih svih 14 su naš zlatni tim a Tijana najbolja među njima.
Z

ZorroS

pre oko 1 godinu

@O, da Lupas.zamisli stavis najboljeg tenisera svih vremena u istu recenicu sa nekim ko nije najbolji ni trenutno na svetu,to je kao isto...komedija.
M

Meksiko siti

pre oko 1 godinu

ZorroS Turska liga ili bilo koja druga liga su neuporedive sa svetskim prvenstvima i olimpijskim igrama. Evropsko prvenstvo je malo takmičenje. Liga nacija komercijalno. Liga prvaka i svetsko klupsko prvenstvo su tri stepenice ispod olimpijade. Tića ima titule klupskog prvaka sveta i titulu sveta sa reprezentacijom. Njoj ne treba titula Turske lige već jedino još olimpijsko zlato. Sve ostalo gde god da igra: Poljska, Rusija itd su lige koje i ako osvojiš ne znače puno ili skoro pa ništa. To prijatelju nikoga ne zanima. Šesti nivo odbojke ako se gleda CV igrača.
Z

ZorroS

pre oko 1 godinu

@Meksiko siti Vazilo bi se sve to samo da Bosanka ima,ali nema!
s

stručnjaci na aparatyy

pre oko 1 godinu

Auu, pa sad će “stručnjaci” da nam završe na aparatima ili će da istripuju da je ovo CEV kup hahaha
0

090222

pre oko 1 godinu

Tebi samo strucnjaci u glavi izgleda
s

stručnjaci na aparatyy

pre oko 1 godinu

Ahahahha pa kad ste komedija živa koliko se jadni trudite da osporite jednu Tijanu Bošković. Bez ijednog konstruktivnog argumenta naravno, a Egonu i Haak mogu u istu rečenicom sa Ticom kad budu imale olimpijsku medalju :)) Poyyy
0

090222

pre oko 1 godinu

Ti inace pucas od argumenata. Te nam objasni zbog cega joj je cetvorka kroz celu karijeru Ahilova tetiva.
P

Pa Pa

pre oko 1 godinu

Hak nema medalju sa reprezentacijom ni češće na velikom takmičenju. Egonu nema medalju sa olimpijskih igara. Nijedna nije bila prvak sveta sa reprezentacijom i sa klubom. Tijana ima titule Svetskog prvaka i sa reprezentacijom i sa klubom. Bila je MVP 2 puta prvenstva sveta i ima dve medalje sa olimpijskih igara. Znači svetski prvak da budu ove dve koje nisu iz Srbije sa klubom i reprezentacijom bar po jednom, pa da budu MVP svetskog prvenstva i da uzmu olimpijske medalje i da budu najbolje na svetu sa svojim klubovima e onda negde mogu u red sa Tijanom, a do tada neka gledaju na TV iz sobe kako Tića uzima medalju na olimpijskim igrama. Verovatno je idol obema što je i normalno.
Z

ZorroS

pre oko 1 godinu

@090222 Au,bravo druze.potpisujem.
0

090222

pre oko 1 godinu

Nisi odgovorio na pitanje..
Z

ZorroS

pre oko 1 godinu

@Pa, pa Nek osvoji prvo neki trofej u amaterskoj turskoj ligi pa da pricamo.
s

stručnjaci na aparatyy

pre oko 1 godinu

Četvorku radi sasvim solidno, a zašto da ne pričamo o napadu iz zadnje linije ili igri u bloku i odbrani koje vaše miljenice Egonu i Haak ne rade ni upola dobro kao Tijana. Tijanina dijagonala preko trojnog bloka iz finala SP 2018 je nešto najbolje u ženskoj odbojci ikada, čak joj je tada i italijanski selektor Macanti aplaudirao. Ali vi od silne mržnje prema najboljoj nikad necete priznati. Ps. Ona je Hercegovka duduče.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tijana Boskovic je najbolja korektorka i odbojkasica na svetu.Mvp skoro sama je reprezentaciji Srbije donela zlato.Cini saigracice 60% bolje.
p

petar bg

pre oko 1 godinu

zato nas je i Italija oduvala 25-11 u sred arene jer cini saigracice "boljim"
p

pero smanji doživljaj

pre oko 1 godinu

Pa oduvale su i one tu Italiju 3:0 u četvrtfinalu OI i? Pero uzmi gledaj finale SP protiv Brazila a pre toga pogledaj polufinale Italija-Brazil da vidiš kako Egonu trokira u najbitnijim momentima a onda uporediš sa Tijaninim nastupom u finalu, nebo i zemlja. Možda onda nešto ukapiraš ali čisto sumnjam.
p

petar bg

pre oko 1 godinu

gledam cetvrtfinale sa poljskom koje je resila jovana stevanovic a gde je mvp trokirao u odlucujucim momentima bitno da cini igracice "boljim"
p

pero smanji doživljaj

pre oko 1 godinu

Hahaha u tom meču je imala 32 poena, svaka čast Jovani na tom asu ALI polovinu poena u 5 setu je osvojila Tijana. Pero try again
n

nick123

pre oko 1 godinu

Ne trebaju vama ni zvezda ni partizan,naći ćete razlog da se svadjate...