Mijajlo Marsenić (©Starsport)
Mijajlo Marsenić (©Starsport)

Tim koji pobeđuje se ne menja, Đerona sa istim snagama na Nemce

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.01.23. | 14:13

U protokolu opet nije bilo mesta za desnog beka Jovicu Nikolića i pivotmena Ivana Popovića

Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Katovica)

Selektor Srbije Toni Đerona odredio je 16 rukometaša na koje računa za derbi drugog kola u Grupi E, sudar sa Nemačkom u dvorani Spodek u Katovicama danas (18.00).

Izabrane vesti

Kao i na protiv Alžira, španski stručnjak se odlučio za iste snage. I ovog puta van stroja su se našli desni bek Jovica Nikolić i pivotmen Ivan Popović.

Na poziciji levorukog beka, Đerona šansu daje iskusnijim Predragu Vejinu i Milošu Orboviću, dok je Popoviću teško da se izbori na crti pored dominantnog tandema pivotmena, Mijajla Marsenića i Dragana Pešmalbeka.

Podsetimo, Dejana Milosavljeva nema u Katovicama. Golman Fuksea je i dalje u Berlinu i trebalo bi naredne nedelje da se pridruži Orlovima za drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu. Popularng Bandu neće biti ni u utorak, kada Srbije igra sa Katarom poslednji meč prve faze takmičenja.

Nedelja, 18.00: (1,70) Nemačka (8,00) Srbija (2,55)

Za duel sa četom Alfreda Gislasona, Đerona računa na sledeće igrače: Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Bogdan Radivojević, Vukašin Vorkapić, Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Lazar Kukić, Stefan Dodić, Predrag Vejin, Miloš Orbović, Petar Đorđić, Ilija Abutović, Uroš Borzaš i Marko Milosavljević.

OVDE pročitaje opširnu najavu meča Nemačka – Srbija. Ostanite uz Mozzart Sport i pratite tekstualni prenos meča iz Spodek arene u Katovicama.



tagovi

rukometna reprezentacija nemačkeRukometna reprezentacija SrbijeSvetsko prvenstvo u rukometuToni Đerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara