Neven Majstorović (©Instagram Karađorđa)
Neven Majstorović (©Instagram Karađorđa)

Trener Karađorđa Neven Majstorović: I te kako protiv Zvezde imamo šta da tražimo

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.24. | 10:42

Prvi duel polufinala zakazan za petak od 19.00 časova na Banjici

Odbojkaši iz Topole već su napravili veliki iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, ali se sigurno neće zadovoljiti ovim do sada. U polufinalu će se ukrstiti sa liderom posle ligaškog dela Crvenom zvezdom, protiv koje će pokušati da naprave iznenađenje.

Prvi polufinalni duel na programu je na Banjici u petak od 19.00 časova. Drugi par čine Radnički i Partizan.

Izabrane vesti

Iza odbojkaša Karađorđa je naporna četvrtfinalna serija, iako nije bilo majstorice. Dva puta su protiv Vojvodine okrenuli 0:2, a trener Neven Majstorović je pojasnio kako je do toga došlo.

"Energija koju gajimo od početka sezone je presudila u neizvesnim završnicama, da ta jedna lopta bude na našoj strani", rekao je Majstorović za OSSRB. "Mislio sam da posle 0:2 u Topoli teško može da se ponovi takva utakmica. Negde sam priželjkivao u trećem setu da ga dobijemo i možda ubacimo Vojvodini te demone iz Topole u glavu, da unesemo nesigurnost u njihove redove. To smo i uspeli, na svu sreću".

Druga pobeda sa 3:2 značila je i plasman u polufinale...

"Kvalitetan meč, gledajući statistiku, Vojvodina je igrala bez greške u prva dva seta, na evropskom nivou. To je mlada ekipa pred kojom je lepa budućnost. Uspeli smo da ih savladamo, ali ne bi bilo nezasluženo i da smo polufinalistu tražili u majstorici".

Naredni rival je tim sa Marakane koji vodi Ivica Jevtić.

"To je ekipa koja je pokažala najveću konstantnost. Posle slabijeg početka zbog kadrovskih problema, od trenutka kada su uhvatili zalet nisu se zaustavili. Skoro smo igrali na Banjici, gde smo pokazali svoje slabosti, ali mislim da sa ovom energijom, požrtvovanjem i željom i te kako imamo šta da tražimo protiv crveno-belih", podvukao je Majstorović.

ODBOJKAŠI - POLUFINALA

5. april

19.00: Crvena zvezda - Karađorđe

19.00: Radnički - Partizan

ODBOJKAŠICE - POLUFINALA

9. april

Jedinstvo - Crvena zvezda

TENT - Železničar


tagovi

OK KarađorđeNeven MajstorovićSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara