Komentari na vest

Upoznajte sestre Miljević: Starija sve radi prva, mlađa prati kao bubica, tata insistirao da budu zajedno

E

E vala

pre preko 1 godinu

Argentina voli fudbal. Italija odbojku, Danska rukomet a Srbija košarku. To je ljubav i prenosi se sa generacije na generaciju. Tradicija!!!!
k

kako da ne

pre preko 1 godinu

Srbija voli Zvezdu i Partizan, i vole da pobedjuju a jebe im se dal je kosarka, fudbal ili odbojka. Da je FK uspesan u evropi, svi navijaci bi isli tamo, isto i za OK, da su tu pare i da se bore za nesto navijaci bi se samo presaltali...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Za nasu ligu bar su super,to sam komentarisao i kad su igrale u Kleku i sada.Ako uspeju da izdrze do kraja i uzmu titulu svaka cast ali opet sa druge strane ovo sto kazu za Omladinac i Jedinstvo kao pohvalu sto tamo igraju pa prelaze u Jedinstvo,naravno da kod nas moze svasta pa i da u istom rangu i to najjacem jos igraju prvi tim i filijala i jos se javno govori o tome kao da je najnormalnija stvar mada kada cenjeni savez sve to dopusta i jos u vreme Korone prica o regularnosti sta drugo ljubitelji odbojke i da ocekuju?
b

bravooo devojke

pre preko 1 godinu

bravo
S

Sale Kralj

pre preko 1 godinu

Malo tužno zaista :odbojkašica igra za 400 eura mesečno ili 4000 godišnje a košarkaš za milion godišnje ili 100.000 e mesečno. Košarka je nacionalni sport u Srbiji. Voli se košarka u Litvaniji, ulaže najviše u Španiji ali u Srbiji je to sport br 1 Odbojka je popularna u Poljskoj, Italiji, Turskoj, Rusiji i tu su pare u evropi. A Srbija, e ona ima medalje reprezentacija.... Titule koje klupskom sportu tj odbojci niu donele ulaganja.
N

Nije zlato sve što sija

pre preko 1 godinu

Odnos košarka - odbojka je 100 prema 1 u Srbiji. U evropi je negde egal,negde 2 prema 1,negde 4 ili 5 prema 1..U Srbiji ponavljam 100 prema 1 Zadnjih 20 godina svaki trener CZ ili Partizana je imao veću platu nego svi treneri super lige u muškoj i ženskoj odbojci zajedno. Jedan košarkaš Beogradskih klubova ima veći ugovor nego nego svi odbojkaši ili odbojkašice zajedno u Srbiji. Jedan košarkaš ima veći ugovor nego bilo koji klub budžet u odbojci u Srbiji. Džabe medalje reprezentacija Srbije sve ostaje isto u odbojci po pitanju ulaganja.