(©Starsport)
(©Starsport)

Đurković: Najbolji meč sezone bez šestorice igrača iz septembra

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.23. | 19:43

"Vratili smo se posle šoka u Aranđelovcu. Pokazali smo da svakog možemo da pobedimo kada verujemo", rekao je trener crveno-belih

Rukometaši Crvene zvezde nadvisili su svoje mogućnosti, razbili favorizovani Partizan u derbiju 19. kola Arkus lige. Tek sada crveno-beli mogu da žale za porazima u Kaću i Aranđelovcu koje su ih verovatno izbacili iz igre za plej-of.

Izabrane vesti

"Bio je preslikani meč iz prvog dela sezone, kada nas je Partizan nadigrao. Sada je bilo obrnuto. Odigrali smo najbolji meč sezone, i bolje nego nego što u ovom trenutku možemo. Partizan je bio slabiji. Drago mi je zbog ekipe da se podigla posle poraza u Aranđelovcu. Videlo se da svakog možemo da pobedimo kada verujemo. Želja može nekada da izdominira, da presudi, pogotovo u odbrani, da ispravi nedostatke u napadu", rekao je Đurković posle meča.

Nade za plej-of i dalje tinja u Ljutice Bogdana.

"Posle šoka u Aranđelovcu radili smo na mentalnoj pripremi pre svega. Reakcija igrača je bila fenomenalna. Teško je, igramo bez šestorice igrača s početka šampionata. Segal je verovatno polomio prst, i Draško se povredio. Sportski je da se nadamo, ovo će biti motiv da završimo sezonu na pravi način. Nije nemoguće, ali...", zaključio je Đurković.



tagovi

RK Crvena zvezdaRK PartizanARKUS ligaRukometna superligaRatko Đurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara