(©MN Press)
(©MN Press)

Uzelac odmah demonstrirala Brazilcima kakav talenat poseduje: Na debiju 20 poena

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 09:34

Mlada odbojkašica Srbije bila najbolja u prvoj pobedi Fluminensea

Dočekala je Aleksandra Uzelac prvu utakmicu u prvenstvu Brazila! Još od trenutka kada je dogovorila saradnju sa brazilskim klubom, željno je iščekivala debi na prvoj inostranoj stanici.

Odmah na startu mlada reprezentativka Srbije demonstrirala je kakav talenat poseduje. Bila je najbolji igrač Fluminensea u pobedi protiv Tenis klub Tižuke - 3:0 (25:12, 25:15, 25:22), postigla je 20 poena, a od toga je čak sedam bilo sa servis linije.

Izabrane vesti

Prikazala je na otvaranju prvenstva Brazila odličnu partiju, koja će joj sigurno značiti za nastavak sezone.

"Veoma sam zadovoljna svojim debijem, bila je to veoma dobra utakmica, čestitam mom timu...", rekla je posle trijumfa Aleksandra Uzelac. "Sviđa mi se ovde, energija je zaista dobra, zabavljala sam se na terenu i jedva čekam sledeću utakmicu. Osećam se kao kod kuće... Pobeda je mnogo važnija od podatka da sam bila najbolji poenter na ovom meču".

Podsetimo, Aleksandra je ove godine skrenula pažnju odličnim partijama u dresu reprezentacije. Selektor Đovani Gvideti joj je pružio veliku šansu, a ona je to poverenje opravdala. Dobila je dobru minutažu, osetila kako je igrati sa najboljim igračicama sveta i sa dragocenim iskustvom otišla u novi klub.

Pre Brazila Uzelac je igrala samo na domaćoj sceni. Značajan trag ostavila je u lajkovačkog Železničaru, a pre toga je nosila dres Bagljaša 023 u njenom rodnom Zrenjaninu.


tagovi

Aleksandra UzelacOK Fluminense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara