Petar Nenadić (©Reuters)
Petar Nenadić (©Reuters)

Vesprem suspendovao Nenadića, srpski as od leta adut Dinama?

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.23. | 16:03

Nekadašnji reprezentativac napušta mađarskog vicešampiona na kraju sezone. Rumunski mediji ga sele u Bukurešt

Dinamo iz Bukurešta postaje raj za srpske rukometaše. Nogu je proteklog leta povukao Lazar Kukić koji je stigao iz Benfike posle pehara u Ligi Evrope, od juna 2024. godine u Rumuniju se seli i Vladimir Cupara iz Vesprema, a uskoro bi put prestonice naših istočnih komšija mogao i Petar Nenadić.

Rumunski mediji pišu da će nekadašnji srpski reprezentativac u junu, kada mu istekne ugovor sa Vespremom, da pojača tim koji s klupe predvodi trofejni španski stručnjak, nekadašnji strateg Barselone, Ćavi Paskval. Krajem prošle godine je mađarski vicešampion saopštio da ugovor sa srpskim asom neće biti produžen.

Izabrane vesti

Mađari pišu da je došlo do sukoba na relaciji Petar Nenadić – Momir Ilić. Kamere su prošle nedelje u Magdeburgu snimile ljutito lice nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Barselone, Pik Segeda, Holstebroa, Visle i Fuksea iz Berlina, pa je jasno da ne štima sve na relaciji nekadašnjih saigrača iz reprezentacije Srbije, danas igrača i trenera mađarskog vicešampiona.

18.45: (1,17) Vesprem (12,0) Porto (6,25)

Vesprem večeras (18.45) igra meč 13. kola Lige šampiona sa Portom, a u timu neće biti Nenadića. Mađarski veliikan je saopštio da se protiv Srbina vodi disciplinski postupak i da do daljeg neće moći da prisustvuje treninzima i da igra utakmice.

Ekipa Momira Ilića je u očajnoj formi u Ligi šampiona, ima dva vezana poraza u evroeliti od Gudmea i Magdeburga, tri meča je bez pobede u najjačem evropskom takmičenju, pa će jedan od najbogatijih klubova na svetu verovatno morati da se zadovolji trećim mestom u Grupi A, dok će direktno u četvrtfinale da idu francuski i nemački šampion, Pari Sen Žermen i Magdeburg.


tagovi

Petar NenadićVespremRK Dinamo Bukurešt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara