©AFP
©AFP

Vidić, Marković, Dišljenković, Lajović... Prvi PADEL BROS Belgrade Tournament u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 09:27

Svečano polufinale i finale zakazano je za nedelju, 3. septembar od 17 časova u Padel Bros centru na Adi Ciganliji

Predstojećeg vikenda (2. i 3. septembar) odigraće se Prvi srpski Padel BROS turnir u srpskoj prestonici, a čast da bude domaćin takmičenja najbrže rastućeg sporta na svetu, i to u Srbiji, imaće Padel Bros centar na Adi Ciganliji, čiji su osnivači braća Filip i Lazar Marković.

U subotu, 2. septembra prvog dana turnira od 19 časova biće upriličen koktel, gde će se uz dobru muziku i DJ-a proslaviti ulazak u polufinale i finale turnira, kada će se i zvanično za prijatelje i ljubitelje sporta biti otvoren najveći Padel centar u region Padel Bros.

Izabrane vesti

Svečano polufinale i finale zakazano je za nedelju, 3. septembar od 17 časova u Padel Bros centru na Adi Ciganliji.

Među učesnicima na Prvom srpskom Padel Bros turniru naćiće se: Nemanja Vidić, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Vladimir Dišljenković, Lazar Marković, Filip Marković, Boris Pašanski, Vladimir Dugalić i drugi.

"Padel Bros osnovan je od strane braće Lazara i Filipa Markovića, uspešnih sportista koji su ovaj najbrže rastući sport na svetu doneli u najpopularniju prirodnu oazu Beograda, Adu Ciganliju. Porodična ideja se rodila u želji da se na jednom mestu spoje ljubav prema ovom sportu i uživanje u prirodi. Najveći padel centar u regionu posetiocima nudi sedam terena na površini od 3000m2 . Svetski priznat proizvođač Padel Galis čiji je kvalitet prepoznao i prestižni World Padel Tour, izradio je sve Padel Bros terene. Visoki plafoni, kao i osvetljenje koje zadovoljava najviše međunarodne standarde posebno napravljeno za optimizovanu distribuciju svetlosti i minimiziranje odsjaja, čine da se igra odvija na najvišem profesionalnom nivou. Kako bismo posetiocima obezbedili nezaboravno iskustvo, svaki detalj Padel Bros centra kreiran je u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. Pored terena, svi ljubitelji padela moći će da uživaju i u dodatnim sadržajima koje čine restoran, prodavnica opreme, café bar, kao i sauna. DOBRO DOŠLI!", stoji u saopštenju organizatora.

Prisustvo takmičenju najkasnije mora da se potvrdi do 1. septembra na info@padelbros.rs i na 066 8041 441.


tagovi

PadelNemanja VidićLazar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara