Komentari na vest

Vojvodina oduševila na otvaranju sezone, konačno neki novi klinci

S

Slanina

pre 8 meseci

Vosa je uvek imala najbolju skolu, cak i u ovo poslednje ludo vreme kada je celavi strucnjak na sve nacine pokusavao da narusi ono sto se decenijama pre njega gradilo. I sada su u reprezentaciji Peric, Todorovic, Kujundzic.. Sa njima je bio i Mehic veciti talenat i Simic takodje..
S

Svaka ali čast

pre 8 meseci

Ne treba trčati pred rudu. Vojvodini svaka čast, ali ovo je i dalje miljama daleko od ozbiljne odbojke. Za razliku od prethodnih sezona i raznih Fundora i Baraneka pohvalno je konačno da vidimo momke iz njihove škole ali govoriti kako je reprezentacija već spašena je smešno. Hiljade i hiljade treninga su još pred njima kako bi uopšte došli u priču da govorimo o ozbiljnim rezultatima na reprezentativnom nivou.

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

Neki novih igrača će uvek biti, gasili smo mi mnoge naše kolektivne sportove, pa su umeli da nas iznenade posle svake smene generacija. Problem su savezi i struka, kada takvi koji nezaslužuju tu da se nadju odu na neki period, dodju pravi ljudi, mi se oporavimo, ali džabe kad se isti ponovo vrate i ukanale nas...
B

Bravo

pre 8 meseci

Za komentar novinarke. Neki novi klinci iz škole odbojke Vojvodine će uskoro vratiti ugled reprezentaciji a Vojvodina će opet praviti igrače svetske kkase
S

Sve za ljubav

pre 8 meseci

Planski sve.Tako to rade najbolji.Ostali neka kupuju.Od hiljade devojcica zenski klubovi placaju ove od 40 godina da igraju u zenskoj odbojci.Vracaju ih iz penzije.
J

Jeste ali..

pre 8 meseci

Kad mlađe devojke odbojka ne zanima dečko...Nema ko neverovatno al istinito.Drugi su prioriteti na sceni.
p

pero7

pre 8 meseci

sve je to divno..ali mislim da ti talenti su bili do 20 godina idpod 10 mesta