Komentari na vest

Za medalju potreban rezervni plan: Kad su Mandić i Jakšić uštopovani, ponestane ideja

P

Podrska

pre 3 meseca

Napred momci, samo hrabro! Pokazite svima koliki potencijal i kvalitet posedujete! Verujemo u vas!!!!
c

cao cao

pre 4 meseca

budimo realni, ni protiv slabijih ekipa u grupi se nije videla hemija, ni organizavija u ekipi. Sve je bilo na silu. Ni ne cudi ovaj rezultat.
V

Vecin Mali

pre 4 meseca

Treba realno vratiti Prlainovica, Filipovića i Pijetlovica,za svetsko i Olimpijske igre,u drugim reprezentacijama ima i starijih igrača,sa njim smo konkurentni za medalje,a i mladi će lakše igrati pored njih.
K

KRATKO I JASNO

pre 4 meseca

No Partizan, no party.
t

titovi blizancu raus

pre 4 meseca

Braca Pijetlovic,Bane Mitrovovic,Milos Cuk,Nikola Radjen,Nemanja Ubovic,Dusan Mandic...ma sve poniklo u partizanima...
H

Haha

pre 4 meseca

Oni dovedu sve talente i kad neko uspe oni su ga stvorili. Kao u kosarci Bogdanovica, dosao sa 17, 18 kao kapiten reprezentacije u svom uzrastu, najtalentovaniji igrac.

@Haha

pre 4 meseca

Znate kako Zvezda i FMP su imali bar 2 cele najtalentovanije generacije juniorske osvajace Evrolige sigurno medju njima vecih talenata i od Bogdana i koliko igraca je izbaceno iz tih generacija vecina njih nije uopste na kosarkaskoj mapi mozda se i ne bave kosarkom danas.
G

Gostimirko

pre 4 meseca

Ljudi nema kvaliteta i to je to. Mandic "igracina", ali kada je imao uz sebe Prlainovica i Filipovica, od kako bi on trebao biti lider ponaša se kao "slon u prodavnici stakla". Najjače je zavaravanje ovo je mlad i nov tim. Ovo nije uopste mlad tim, plus nije ni nov, ovo im je sedmo takmičenje na koje idu bez "zlatnih" i imaju ucinak jedna 1/8 finala, porazi u grupi, 4 puta 1/4 finale i JEDNO JEDINO POLUFINALE SP prosle godine gde su "zalutali" i doživeli debakl i u polufinalu, i u mecu za bronzu. NIT JE SELEKTOR KVALITETAN, NIT TIM. Necemo medalju dugo dugo videti.
c

cao cao

pre 4 meseca

svala cast na komentaru! Komacno neko ko razume situaciju u vaterpolu
V

Vaterpolo

pre 4 meseca

Bilo je dobrih stvari u igri ali onaj gol Madjara za 10-10 je bio vacancies za njih.Madjari imaju bas Jakub Liguria puno igraca pa cak I bez najboljih mogu do zavrsnice ali oni nemaju olimpijsko finale od Pekinga prosto od njihovog najjaceg time se ocekuje zlato u Parizu.Nasi ne mogu biti zadovoljni ali treba potvrditi oi preko svjetsk9g u Dohi tu ne bi smhelo biti nekog kiksa ali bez bole odbrane u kljucnim momentima sanse za medalju na oi nisu velike.Podrska momcima nisu ni u Tokijo nasi otisli kao prvi favoriti ali realno bice jako tesko u Parizu odbraniti zlato.Bilo koja medalja bi bila strasan uspijeh.

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

Napred Delfini!
Đ

Đeneral Draža

pre 4 meseca

Jednostavno nema više velikih imena u našem vaterpolu, gubi se polako i medijski interes i za domaća i reprezentativna takmičenja. Ako Mandić i Jakšić sad odskaču od ostatka tima, pitanje je kakav je kvalitet onda te generacije. Jasno da ništa dobro nije donelo veštačko napumpavanje Novog Beograda, istina je i da je Partizan svojevremeno imao odličnu školu ali i da je čerupao sve druge ekipe dok je imao moć. Većina tih igrača stiglih u reprezentaciju kroz Partizan nije iz njegovog podmlatka. Sad to i nije bitno, gde su pare tu je i interesovanje i klinaca i medija i publike. Dokaz - košarka i donekle fudbal.

Sx

pre 4 meseca

Uzimao Partizan talente i pravio asove a sada Novi Beograd kupuje gotove igrace ostali manje vise su radili do skoro isto.
J

Jfjrj

pre 4 meseca

Velika podrska momcima. Ovo nije kvalitet velikih ala nasih od pre par godina ali siguran sam da vec na sledecem takmicenju uzimamo medalju. Ogroman pritisak Jaksic i Mandic osecaju i to se vidi, par godina tavorenja nekad nije lose da se postavi nova taktika,izvrsi doselekcija i krene u novu zetvu medalja .
M

Max alegri

pre 4 meseca

Kako bre novopeceni velikani Nbgd i Zvezda Srbija nisu napravili zamene ovoj dvojici momaka poniklih u Partizanu
a

ajeaje

pre 4 meseca

Pola poniklo u Vojvodini od najsjnije generacije...Mandic u Primorcu CG.
g

gost1978

pre 4 meseca

a mandic i jaksic, a da. De su nam nbg delfini, cz veterinari i kragujevcani
-

- Odnos prema instituciji -

pre 4 meseca

Da nije možda za medalje, i to zlatne, potreban mnogo drugačiji odnos aktuelnih vlasti prema VK Partizan?
O

Odnos prema Instituciji

pre 4 meseca

Kome u Partizan Beograd smeta jaka VK Vojvodina Novi Sad i zašto mora da bude uništena kako bi se Partizan veštački održavao u životu?
U

Urgija

pre 4 meseca

Liga da se rasformira, partizanima dati sve bazene, hale, stadione i oformiti ligu da igraju sami sa sobom. Ne postoje drugi klubovi u Srbiji samo jugoslovensko sportsko društvo partizan. A i svakako dobijate bazene, stadione i hale na korišćenje besplatno i ne plaćate porez šta je to???

Vkp

pre 4 meseca

Au koja logika pa ko je kriv za propast klubova nasih Novi Beograd jedan kroz jedan drzavni projekat osnovan 2015. godine ne postoji ni jednu deceniju sve pare od tada idu njemu sto se nisu te pare usmerile Vojvodini ili VK Beogradu ako je Partizan trn u oku. Ali zasto bi to kad nije u interesu lokalne vlasti ovako mogu svakom pobedom reprezentacije da se hvale i pripisuju sebi popularizuju sebe preko vaterpola izgradnjom bazena...
S

Stevanovic OUT

pre 4 meseca

Za medalju treba selektor a mi ga nemamo.