Komentari na vest

Zbiljić: Atanasijević i Jovović želeli da dođu u Vojvodinu, sa Krsmanovićem smo pregovarali tri godine

V

V V

pre gotovo 2 godine

Ovaj jakarta slim nek ode u Džakartu. Možda mu Indonežsni objasne kako se igra odbojka na Baliju
J

Jakarta Slam

pre gotovo 2 godine

Pa kad su hteli, što nisu došli? To pod jedan. Pod dva, kaže ozbiljan stručni štab a šef istog mu sa C trenerskom licencom. Pod tri, prošle godine Vojvodinu je Benfika prebila u grupnoj fazi, on priča o nekom imaginarnom egalu sa Berlinom... Uprkos svemu tome dobro je da postoji neko sa takvom ambicijom, ali ovakvim pričama više ispada (Neo)Zbiljić nego Zbiljić.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

A ne bi napisao da je vosa otkinula Zenit u sred Rusije? jednog od favorita za osvajanje, na pocetku sezone je igrala prijateljski turnir gde je odrala Paris Voley i PAOK. A da si pratio znao bi da je doveden primac koji je najveci krivac za tesku sezonu a koji je doveden kao MVP od prosle godine Migel nas je kostao kupa i prolaska grupne faze liha sampiona bukvalno nije mogao jedan servis da primi valjano. Zbiljic je doveo nasu ligu u top 10 u evropi. Izborio se da imamo direktnog predstavnika u LS tako sto je godinama prolazio kvalifikacije dok su zvzda i ostali delovali tragikomicno. Tako da kada krenete sa lupetanjima prvo se informisite. Prosto je neverovatno koliko lupetate po komentarima. I molim te procitaj ceo tekst a ne samo naslov.
J

Jakarta Slam

pre gotovo 2 godine

Ne bih napisao, jer isto kao što su oni dobili Zenit, tako je i Benfika njih, dva puta. Tako ih je i Berlin, dva puta, pa i taj Zenit u sred Novog Sada. Ukupni skor 1-5. O prijateljskom turniru da ne trošimo reči... Obavestite me sad u julu kad bude bilo aktuelno kakvi su rezultati turnira u beach volleyu na Štrandu, zna li se šta? Što se tiče Migela, da li sam ga ja možda selektovao? Ili predsednik, ili sportski direktor ujedno i trener kursista? Drugo, čiča iz Češke je potpisao krajem novembra, došao u decembru kada su stvari bile daleko od gotovih, pa opet nije pokazao ništa. Doveo našu ligu u Top 10? Pa naša liga je uvek i bila oko te pozicije, zato što 10-15 zemalja u Evropi igra ozbiljnu odbojku. Neće sigurno raspala Litvanija ili Letonija imati jaču ligu od nas. Italija, Poljska, Rusija, Nemačka, Francuska, Turska, Slovenija (u koju prelaze vedete Vojvodine), Grčka... daleko ozbiljnije lige nego naša. A kada jedna Benfika dva puta savlada našeg šampiona onda se otvoreno postavlja pitanje i Portugala kao odbojkaške "velesile"?!? Godinama prolazio kvalifikacije? Pa neće biti. Kvalifikacije prošao samo jednom, u sezoni 2019/20. U sezonama 2020/21, 2018/19, 2017/18 redom ispadao u istima. Prošle godine, kao i sezone 2015/16 (učestvovali, iako nisu bili šampioni države, pa ni drugoplasirani) naša liga je imala direktnog učesnika. Znači pre će biti godinama ispadao po kvalifikacijama... Tako da mislim da je više nego jasno ko ovde lupeta gluposti. Nekada je potrebno i razumeti i procesirati pročitano, a ne samo po automatizmu preletati preko teksta. Sportski pozdrav!
A

Archie

pre gotovo 2 godine

@Jakarta Slam Pišeš sve i svašta. Vojvodina kakva takva je jedina je uspešna konstanta u srpskoj klupskoj odbojci i jedina u ovom veku ima osvojen evropski trofej. Najviše redovnih, povremenih, mlađih reprezentativaca od domaćih klubova, svaki drugi reprezentativac je igrao u njoj, najveći budžet, redovne plate, renoviran klupski centar... U Evropi pravi sitne korake napred. Bez nje bi srpska odbojka bila 70% slabija i siromašnija.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Zasto izgleda kao da ce da podigne mali prst i zatrazi "one milion dollars". Ko zna iz kog je to filma dobija upvote.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Hahaha faca original
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Stari, dobri Ostin Pauers...