Žikica Milosavljević (©MN Press)
Žikica Milosavljević (©MN Press)

Žikica na klupi Kragujevčana

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 11:30

Nekadašnji trener rukometaša Crvene zvezde i pomoćnik Tonija Đerone u reprezentaciji Srbije naredne sezone vodiće Radnički

Prošlog meseca je Radnički pompezno najavio novog trenera, legendu srpskog i svetskog rukometa, Veselina Vukovića, koji je na klupi zamenio Đorđa Teodorovića. Zbog privatnih obaveza, iskusni stručnjak je napustio Kragujevčane.

Spekulisalo se da će selektor juniorske reprezentacije Srbije, koja je bila treća na EP u Portugaliji, Đorđe Teodorović, da se vrati u Šumadiju, ali je on preuzeo Naisu. Novi trener Radničkog biće Žikica Milosavljević, piše Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Nekadašnji proslavljeni reprezentativac naše zemlje je prošle sezone vodio Crvenu zvezdu, ali je posle loših rezultata u Ljutice Bogdana podneo ostavku. Žikica je pomoćnik selektora Srbije Tonija Đerone.

Radnički je prošle sezone bio prijatno iznenađenje u Superligi Srbije. Završio je na trećem mestu, iza Vojvodine i Partizana, pa će ove sezone da predstavlja našu zemlju u EHF kupu, trećerangiranom takmičenju na tlu Starog kontinenta. Protivnik Кragujevčana na startu biće praška Dukla.

Rukometaši Radničkog kreću prvog dana avgusta priprema za narednu sezonu.

OVDE pročitajte rukometne transfere ovog leta.


tagovi

Žikica MilosavljevićARKUS ligaRK Radnički KragujevacRukometni transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara