Komentari na vest

Zlatna šrauba Granadosa! Hrvati ostali bez titule, Španija kao prvak Evrope ide u Pariz

Z

Zlato pa srebro

pre 4 meseca

Hrvati zlatnu medalju sa EP pa sad srebrenu, a komšije vi 9. mjesto pa sad 7. Rukomet da i ne govorimo totalni debakl ovi iz Monda plaču od tuge što su pisali kakve nebuloze prije početka prvenstva haha, sportski pozdrav komšije sa Jadranskog mora, počnite malo trenirati jer smo vas debelo prešišali u sportskim uspjesima.
M

Majstor Fudbala

pre 4 meseca

Pogotovo u basketu 😂
S

Sila svjetska

pre 4 meseca

Svjetsko srebro u nogometu. ✔️ Svjetska bronca u nogometu. ✔️ Svjetska bronca u košarci. ✔️ Svjetski prvaci u rukometu. ✔️ Svjetski prvaci u vaterpolu. ✔️ Svjetski prvaci u veslanju. ✔️ Svjetski prvaci u atletici. ✔️ Svjetski prvaci u gimnastici. ✔️ Svjetski prvaci u jedrenju. ✔️ Svjetski prvaci u taekwondou. ✔️ Svjetski prvaci u judu. ✔️ Svjetski prvaci u karateu. ✔️ Svjetski prvaci u kuglanju. ✔️ Svjetski prvaci u boćanju. ✔️ Svjetski prvaci u streljaštvu. ✔️ Svjetski prvaci u rukometu na pijesku. ✔️ Svjetsko srebro u kajaku. ✔️ Svjetska bronca u hrvanju. ✔️ Svjetska bronca u stolnom tenisu. ✔️ Olimpijsko srebro u košarci. ✔️ Olimpijski prvaci u rukometu. ✔️ Olimpijski prvaci u vaterpolu. ✔️ Olimpijski prvaci u tenisu. ✔️ Olimpijski prvaci u veslanju. ✔️ Olimpijski prvaci u atletici. ✔️ Olimpijski prvaci u jedrenju. ✔️ Olimpijski prvaci u taekwondou. ✔️ Olimpijski prvaci u muškom skijanju. ✔️ Olimpijski prvaci u ženskom skijanju. ✔️ Olimpijski prvaci u dizanju utega. ✔️ Olimpijski prvaci u streljaštvu. ✔️ Olimpijsko srebro u plivanju. ✔️ Olimpijsko srebro u gimnastici. ✔️ Olimpijska bronca u boksu. ✔️ Paraolimpijski prvaci i medalje. ✔️ Europska bronca u košarci. ✔️ Europsko srebro u rukometu. ✔️ Europska bronca rukometašica. ✔️ Europski prvaci u vaterpolu. ✔️ Europski prvaci u veslanju. ✔️ Europski prvaci u atletici. ✔️ Europski prvaci u gimnastici. ✔️ Europski prvaci u jedrenju. ✔️ Europski prvaci u taekwondou. ✔️ Europski prvaci u karateu. ✔️ Europski prvaci u rukometu na pijesku. ✔️ Europsko srebro u odbojci. ✔️ Europsko srebro u stolnom tenisu. ✔️ Europsko srebro u kajaku. ✔️ Europska bronca u kanuu. ✔️ Europska bronca u hrvanju. ✔️ Osvojen Davis Cup. ✔️ Osvojen Wimbledon. ✔️ Osvojen Roland Garros. ✔️ Osvojen US Open. ✔️ Osvojen Australian Open. ✔️ Osvojen Svjetski kup skijaša. ✔️ Osvojen Svjetski kup skijašica. ✔️ Osvojen Pride Grand Prix. ✔️ Osvojen K-1 World Grand Prix. ✔️ Borba za apsolutnog prvaka svijeta u boksu. ✔️ Najbolji nogometaš svijeta. ✔️ Najbolji rukometaš svijeta. ✔️ Najbolji vaterpolist svijeta. ✔️ Najbolji veslači svijeta. ✔️ Najbolji skijaš svijeta. ✔️ Najbolja skijašica svijeta. ✔️ Najbolja visašica svijeta. ✔️ Najbolja bacačica svijeta. ✔️ Najbolja taekwondoašica svijeta. ✔️ U samo 30 godina. Hrvatska je svjetsko sportsko blago i čudo. I nikad nas neće štufat. Još jedna medalja u nizu u mnogim sportovima, kako su pisali nedavno Nijemci-Hrvati su najsportskija nacija na svijetu.
H

Haha

pre 4 meseca

Poseti psihiatra.
0

0211

pre 4 meseca

I da dodam, dva najpoznatija hrvata Nikola Tesla i Eduardo Da Silva, ohoohoho :D
R

Realno istina

pre 4 meseca

Dzaba sve ne uzeste zlato. Sad se tjesis i pises i sto jest i sto nije.
j

ja no

pre 4 meseca

Teslu si zaboravio!
з

заборавио си

pre 4 meseca

копачи јама....✔️
L

Luka Real Madrid

pre 4 meseca

Imamo mi zlato sa prošlog EP i sada srebro dok ste vi kantu za napucavanje postali, kako u vaterpolu tako i u rukometu.Totalni debakl komšije ste u momčadskim sportovima postali dok mi osvajamo medalje, pa Mađari vas redovito šamaraju u vaterpolu, nogometu, evo sad i u rukometu.Loše loše crno vam se piše.
?

?!?!

pre 4 meseca

U zadnjih par godina samo vam fudbal priznajem. Vaterpolo ajde. Ostalo-rukomet na pesku i takve gluposti.bocanje... To zajebite.
y

y77

pre 4 meseca

stvarno je dao golcinu
S

Socijaldemokrata

pre 4 meseca

Vaterolpolo? Kakav crni vaterpolo? Ko to još gleda? Sport u kojem dominiraju reprezentacije iz bivše Jugoslavije. Deveti ešalon ozbiljnog sporta. Ni uža ih porodica ne gleda. Evropsko i Svjetsko prvenstvo se igraju u razmaku od 20 dana.
A

ASupotiVAS

pre 4 meseca

As sa Novog Bograda ??🤣🤣 Valjda hocete da operete projekte propale !? Koii ugasise nas vaterpolo. A ostali asovi sa nbg , ispadaju lopte, duse se.... Nek je spanac opravdao postojanje istih.
Z

ZzzRrr

pre 4 meseca

Hrvati kažnjeni za jadan pristup u četvrtoj četvrtini kad su sve karte bacili na odbranu bez bilo kakve želje da postignu gol
Š

Šiljokuran

pre 4 meseca

Vamos tamos Granados ! :)))
G

Gerono

pre 4 meseca

Vamos Espanaaa! 🇪🇦👏👏👏 Radujem se vašoj pobjedi, zaslužili ste. Igrali ste pošteno i korektno cijelo prvenstvo. Ovo im se vratilo za suđenje i provlačenje kroz cijelo prvenstvo. Samo ću se sjetiti poništenog gola protiv moje Crne Gore. Pravda je zadovoljena.😊
B

Brundo

pre 4 meseca

Bio bih iznenadjen da Spanija nije osvojila zlato.Jaci su od svih.
D

Da se

pre 4 meseca

nije igralo u Madridu ?!!!!..........
V

Vaterpolo

pre 4 meseca

Odlicno finale imali su Hrvati veliku prednost ali Spanci bas odlicni u zavrsnici.Prosto nisu primili ni gol u poslednjoj cetvrtini.Obezbjedili su plasman na oi stvarno malo koja ekipa na svijetu bi se mogla vratiti protiv Hrvata ovako na njihovom bazenu.Bice zanimljiva borba na sp za odlazak u Pariz nasi bi trebali da dosta bolje ako misle da budu na ovom nivou koji je potreban i koji su Spanci pokazali da bi uzeli zlato.
Z

Zbaj

pre 4 meseca

E neka isgubise hrvati kada ih sudije guraju citavo prvenstvo. Uspjeha mogu imati samo ako su domacini...
G

Gost098

pre 4 meseca

Nisi ti gledao ni jednu utakmicu a kamoli Hrvatsku. Suđenje je bilo ujednačeno za sve momčadi. Ja sam npr. gledao 9 utakmica. Uključujući Španjolce,Mađare,vas,Talijane. I svuda je bilo ok. Čim nije srbija odmah je loše,?
G

Goat

pre 4 meseca

@Gost098 A suđenje protiv Crne Gore kad su nam sudije poništile gol. Hoćeš da kažeš kako je to bilo korektno? Daj molim te povuci se..
g

gost098

pre 4 meseca

#GOAT# ma naravno,isti ste ko i Hajduk. Kad izgubite svi su krivi samo ne vi. Kad dobijete,svi su krivi jer niste dobili više i sa višom razlikom! Nikad nije do vas! Pljujete po svojima jer su ispali iz borbe za medalju. Nitko ne pobjeđuje svaki put. Generacije dolaze i dolaze. Imali ste sjajnu sad nemate. To je prirodan proces u svakom sportu. Ali neeee,Delfini su grozni,osramotili su Srbiju. Nisu oni nikoga osramotili,vi sami sebe sramotite takvim izjavama.
G

Guh

pre 4 meseca

Vamossssssss Espanaaaaaaa
G

Gost28

pre 4 meseca

Umrijet ćeš žalostan i jadan sve dok patiš za nečim sto ne možeš dostići 😉
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Gracias amigo del Novi Beograd!
D

Dabolo123

pre 4 meseca

Zlato pa srebro momcima naklon do poda, dvi velike medalje svaka čast.
g

gost iz Draznja

pre 4 meseca

Pozdrav svima koji su me pljuvali što danima pričam da Španija osvaja. E sad čekamo koga će da okrive za poraz Hrvati. Španija osvaja i Olimpijske igre videćete.
k

kriv je

pre 4 meseca

Djerona
G

Gost098

pre 4 meseca

Apsolutno nikoga. Zašto bi netko bio kriv. Španjolska dobila i to je to.
T

Toooo

pre 4 meseca

Ne volim spance al su stvarno najjaci u kolektivnim sportovima to je sigurno. Jedini veci sport gde su losi tu je odbojka, al me ne bi iznenadilo da i tu budu jaki za nekoliko decenija.
г

гост

pre 4 meseca

Па брате било би безвезе да нису, пола света имају одакле довлаче људе, имају квантитет, лако је онда пробрати шта ваља, а опет нису одрођени од спорта као нпр. Кинези. Кад нема у Шпанији, довуку из јужне Америке, кад ни тамо и у Африци пронађу понешто
S

Stara kuka

pre 4 meseca

Francuzi?Fudbal,kosarka,rukomet,odbojka,sad ce i u vaterpolu biti jaki. A nekada smo bili mi...secam se na primer 2001,u istoj godini sampioni Evrope u tri kolektivna sporta(vaterpolo,odbojka,kosarka) i brozna u rukometu na svetskom. Danas imamo evroligu u kosarci top 11 😂😂😂
@

@gost

pre 4 meseca

Koga su dovukli iz Juzne Amerike?