Komentari na vest

Zlatni potpis Italijana: Mir s Jovanom, prijem temelj svega i Srbija opasna sa svih strana

s

svratio malo

pre preko 1 godinu

Terzic je svoje komplekse i frustracije lecio u reprezentacije. Osrednji trener ili ispod toga. Nikad ni jedan rezultat sa klubom u kojem je radio. Nikad. To gde sad radi kvalifikuje ga rezultat iz reprezentacije. Jako pada pod uticaj i povesce igraca bilo kojeg ako mu se kaze i sugerise samo da ima koristi od toga, korist od onog ko mu sugerise. Prosle godine samo zbog njegove sujete nije osvojrno zlato. Vodi Veljkovic koja se porila i godinu i po nije pipnula loptu. Vodi Mihajlovic koja i narednih godinu dana ne igra zbog povrede. Vodi Lazovic i Milenkovic koje ne igraju u svojim klubovima. Nema Pusic. Zasto je precrtao i hteo da unisti Stevanovic. Sa Lozo isto tako. Bilo ko da je na njegovom mestu sa ovim nasim igracicama bi uradio vise. Njegova sujeta, i pad pod uticaj Irene i Simurine kostaju nas sjajnijih medalja. Al on je zavrsavao posao za sebe..
g

ggggggaggggiii

pre preko 1 godinu

Nekao napisa da imamo dve ekstra igracice i pet/sest dobrih tj solidnih te je uspeh zato ogroman. Slazem se! Boskovic je u ovom casu najbolji kotektor sveta, a stalno je medju dva, dojk je Stevanovic igracica sa ozbiljnim klubom i rejtingom. Ostale? Busa, Milenkovic i Mihajlovic su dugo bile bez kluba , Alesic tek sada ide u ozbiljnu ligu, Lozo je odigrala tek jednu sezonu u Rusiji. Drca nje dugo ni igrala, Lazovic rezerva u Monci, Bjelica valjda Rumunija itd itd. A dobiju 12 utakmica na SP. I slazem se da bi verovatno dobile i Itallijanke , koje su na pet od sedam mestau timu prvoj postavi jace od nas, a o klupi da se i ne prica. To zna svako ko gleda zensku odbojku...Dogodine na EP Uzelac mora biti prikljucena prvom timu na mestu primaca, Zelenovic da dobije mesto Tijanine rezerve, jer je mladja od Bjelice i perspektivnija i da uci zanat, Kocicka da dobije sansu kao srednjak, a u buducnosti i Kurtagicka...Do Olimpijade se moze sloziti jos jaci tim. NAravno da ne treba otpsati Mihajlovic koja se na ovom prvenstvu polako vratla u solidnu formu. Jednostavno, sto veca konkurencija - bolja igra.
I

IIIL

pre preko 1 godinu

Aleksandra Ćirović mora dobiti šansu sledece godine barem u Ligi nacija a što da ne i na EP, jer bolja je od Mirkovicke sigurno. Ps. Pola američke reprezentacije igra/igralo je prosle sezone u japanskoj ligi, jer je to najjača liga u Aziji. Lozo može dosta napredovati tamo pogotovo u odbrani.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Osvojio je sa Koneljanom domacu ligu,kup i Ligu Sampiona zar je neko mislio da ce da bude los izbor za selektora.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Jedini potencijalni problem je da za 3 godine ne uvede ni jednu novu igracicu u ekipu. Objektivno je vec vreme za Uzelac, Kurtagic…
@

@Gosttt

pre preko 1 godinu

Čuj Kurtagić. Ta odigra jednu utakmicu godišnje.
d

druze da uvedes nekoga

pre preko 1 godinu

treba da izbacis nekoga, napisi mi sada koga bi ti iz ovog tima izbacio? boskovic? lozo mozda , stevanovic?
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Aman ljudi, rekao sam da ih treba ubaciti u NAREDNE 3 GODINE A NE SUTRA, a drugo ne da treba da ih ubaci u startnu postavu za finale ep nego za pocetak da igraju ligu nacija da bi kroz par godina kad im bude vreme mogle da igraju…
B

Bravo za Drcu

pre preko 1 godinu

Sve cestitke za majku, kulturnu, prizemnu i vaspitanu Bojanu Drcu. Citam dosta komentara Maja je Maja. E, pa i Bojana je Bojana. Zasto stalno porediti igrace medjusobno Maja mozda jeste individualno kvalitetniji igrac od Drce, ali npr Bjanka je na utakmici dobijala najvise 5 lopti? Secam se na Oi kad je malesevic imala 2 napada za ceo mec. Svako igra na svoj nacin i Bojana je sada pokazala da je najbolji tehnicar na svetu. Tacka.
А

Алкотест

pre preko 1 godinu

Људи научите већ једном да придев “приземан” нема значење које мислите већ супротно-лоша,рђава особа,са заосталим начином размишљања и схватања живота уопште
M

Maljko

pre preko 1 godinu

Retko gotivna glavica
I

Iskander

pre preko 1 godinu

Terzic na infuziji.Po ko zna koji put se pokazalo da u sportu pobedjuju timovi sa dugackom klupom i balansom.Mi to prosle godine nismo imali, a opet smo dosli do olimpijske bronze i evropskog srebra.Sad se sve vratilo, narocito za onaj poraz u finalu EP.Uz svetsku titulu smo zauzeli i 1.mesto na FIVB rang listi.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Svaka cast na tekstu.Samo da se podsetimo nekih stvari : Ranije sam stalno govorio o nepravdi prema Jovani kad su drugi branili Terzica zbog kojeg nije mali broj velikih odbojkasica napustio nacionalni tim ili je poput nje otklonjen,branio sam Santarelija kad je potpisao a nije bilo bas malo negodovanja,svi se mozemo sloziti koliko je los bio prijem ranije.Govorio sam da ako ne igramo samo na silu preko Tijane imamo vise mogucnosti,da nema ni ona uvek snage,nije joj uvek dan,moze da je zadesi povreda ne daj boze,svakom to moze da se desi,moze jednostavno na drugoj strani rival da je zaustavi za taj mec ili da je jednostavno jednako dobar kao ona a mi opet na silu preko nje.Naslov sve govori pogotovo o onim primitivcima koji "nikada ne komentarisu pa ce samo ovaj put" vec tri godine a pritom su sve neki Miljkovici i Grbici kad se predstavljaju.Znate sta momci,opet kao i uvek argumentovano vidimo ko je bio u pravu posto ja eto nemam pojma nista i samo ste vi igrali odbojku i niko drugi nije nevezano za kvalitet takmicenja i slicno.Morate da shvatite da ovde ima dosta ljubitelja odbojke koji mozda nisu i nikad trenirali ali da potpuno razumeju ovo o cemu pricam i nije sve samo u takmicenju i uvredama vec i u normalnoj komunikaciji i primecivanju ociglednih stvari a pritom ih gledati bez pristrasnosti.Daleko od toga da ja znam sve i da znam najbolje ali takvi kao vi pojedinci samo pokazujete vasim hvalospevima o sebi a napadajuci druge koliko ponekad moze da bude porazavajuce kada se na kraju pogleda sira slika.
B

Benderac

pre preko 1 godinu

Veliki uspeh i zasluga trenera. Iako mi je i dalje Terza nas broj 1. Ali Italijan je imao mnogo slabiji tim nego Terza proslih godina i zato je ovo zlato i na ovaj nacin, spektakularan uspeh. Da se ne lazemo, ovaj tim bez Tijane Boskovic ne bi bio medju kandidatima za medalju na takmicenjima kao sto je ovo. Pustite me Lige nacija. Druga liga. Pored Tijane je samo Jovana Stevanovic igrac top nivoa. Sve se vidi ko u kojem klubu igra i za koliko para. Nazalost, pare danas mere vrednost u profesionalnom sportu. Ostatak nase reprezentacije igra za klubove koji fudbalskim recnikom nisu ni Liga Evrope, vec Liga konferencije. Ali bas zato im skidam kapu i odajem priznanje. One su u reprezentaciji TIM! Pojedinacno ne vrede mnogo ali zajedno su neunistive i imaju duh kakav nema nijedna ekipa na svetu. Italija je osim na Tijaninoj i Jovaninoj poziciji jaca na svim ostalim. Mnogo jaca. Ima i jacu klupu. Ali nema taj timski duh i ubedjen sam da bismo i njih pobedili u finalu. Bravo Danijele, bravo devojke!

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Sve najbolje reprezentacije su igrale Ligu Nacija sa najbolje igracice I opet smo uzeli medalju
o

ovaj tim bez Boskovic

pre preko 1 godinu

pa da ja vas pitam, jedna Italija bez Egonu, Brazil bez Gabi ili Karol ( preko 60 blokova), jel bi bili kandidat za medalju ? Jel bi bili uopste na sp? kad mi neko napise ovaj tim bez Boskovic, pa i sa njom smo imali 8 vezanih poraza od Brazila...pobedjuje tim ,ne jedna igracica, ali objasni ti...
$

$3

pre preko 1 godinu

Italijan je doktor odbojke, tačno ono što nam je nedostajalo prošle godine. Sa sobom je "doveo" Jovanu Stevanović koja je jedna od najboljih srednjaka na svetu, a koju Terzić nije vodio na prošla prvenstva isključivo iz sujete i pakosti želeći da devojci "završi karijeru", i to se pokazalo na terenu, Joca je izdominirala i velika je nepravda što nije dobila priznanje na kraju šampionata, ali dobro, delilo se po ključu 3-2-2. Definitivno x faktor koji je prelomio šampionat. Uz to, uspeo je da potpuno profiliše Bjanku Bušu koja je pod njegovim vodstvom postala izuzetno stabilan primač, a na toj poziciji smo dobili i Saru Lozo. Ljudi obično površno gledaju stvari, tj samo kroz prizmu koliko je ko poena uzeo, a činjenica je da je odbojka timski sport i da su sve devojke podjednako zaslužne za ovaj uspeh, tako da uvek treba ispred pojedinca istaći tim.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Od reci do reci se slazem!
b

bili smo na dva poena

pre preko 1 godinu

od gubitka u 1/4 finalu, vi koji hvalite bi ga pljuvali sada najstrasnije
p

plavac

pre preko 1 godinu

kad me neko pita kako izgleda savršenstvo samo ću mu pustim ovo svetsko prvenstvo i slavlje.