Komentari na vest

Zoran Terzić odbio ponudu Italijana, moraće da traže novu opciju

b

bratunga

pre 7 meseci

Steta ,zavrsio je onda sa takmicenjem na ozbiljnom nivou,nema ni Terza vise 30 godina
D

Doktor odbojke

pre 7 meseci

Pa uradio je sve.Kakvo takmicenje.Uzeo medalje bio najbolji trener evrope igrao sva finala.20 godina u reprezentaciji.Nije zivot odbojka 12 meseci.Nije robot nego čovek.Sad da naplati sve i uziva.
C

Cela ekipa mora

pre 7 meseci

Lol pa zar su oni mislili da to moze bez Bulatovica i Vladisavljeva xD
H

Hahahahahhaha

pre 7 meseci

Hahahaha kakvo iznenađenje. Nagovestih ovo još kad je i "dobio" ponudu. Menadžerija radi punom parom. Kao "veliki Srbin" Terza odbija ponudu koje nije ni bilo, a onda dolaze žuta braća i daju ugovor koji se ne odbija, kako bi napustio voljenu Rusiju.
P

Pametno samo

pre 7 meseci

Pa normalno.Šta mu znače OI ima dve medalje i 4 puta bio na istim.Da bude prvak evrope il sveta pa bio je.Sve prosao.Ovamo ima finasijsku sigurrnost nema stres jer Rusija nije u takmičenju na žalost.Kao na placenom godišnjem da je od 6 godina.Kakva Italija šta dobija sa tim NIŠTA.Da kreće ispočetka i dokazuje se i putuje na kraj sveta u Ligi nacija i bude 5 meseci u takmicarskom periodu a za manje para, pa to đak prvak ne bi prihvatio.Uživaj Terza na godišnjem zaslužio si.
K

Kralj odbojke

pre 7 meseci

15 godina je bio volonter u reprezentaciji.Danas sudija od 16 godina nece prijateljsku da sudi besplatno.Danas trener pocetnik nece da radi 3 treninga nedeljno u skolici odbojke bez pristojne plate.Spomenik da mi se podigne.
R

Rasputin

pre 7 meseci

Evo im ovaj nas italijan selektor… A mi da vratimo Terzu
s

slaba razmena

pre 7 meseci

Italijani nece svog tj ovog naseg a Terza voli Rusiju tako da od toga nema nista.
g

gvidetijev

pre 7 meseci

Sledeći angazman OK Banovci.