Komentari na vest

Zvanično: Bianka Buša pojačala Aras Kargo

L

Lepa

pre oko 2 meseca

Bjanka naša Vrbašanka
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Gledao sam nekoliko meceva Vakifbanka i stvarno je tesko gledati kako Busa igra.Godinama isti problemi.Mucenje na prijemu i u napadu.Odbrana dobra.Servis uglavnom dobar.Treba joj 4-5 napada da postigne poen.Bice tesko u Parizu sa njom.Morace Lozo i Uzelac da zapnu.
S

Stoja Inđija

pre oko 2 meseca

Uglavnom u izveštaju nakon utakmica u njenoj klupskoj karijeri u inostranstvu možemo pročitati Buša nije ulazila u igru ili Buša je osvojila 1 poen.E tugo moja.Da nije bila u reprezentaciji nikada preko otišla ne bi.Gvido video i zahvalio se.
T

Tata Mata 1

pre oko 2 meseca

Znači pedala od selektora...Znalo se to čim je došla tamo.Daleko je ona od te priče.
P

Pazova Stara

pre oko 2 meseca

Realno pitanje da li bi bila u postavi u Jedinstvu?
Š

Šećer i SO

pre oko 2 meseca

@Pazova Stara Bi ali u Bamovcima-OK Omladinac
G

Gost 38292

pre oko 2 meseca

Prethodne sezone je bila 10 u Turskoj.Izlet u Vakif je veliki korak za nju.Ona nema kvalitet za velike klubove.Neka ide u klub gde ce da igra.To je svakako najbolje za nju.Kraj karijere je svakako blizu i za nju.
H

Hvala prijatno

pre oko 2 meseca

Bia podigla vise trofeja u sezoni nego Boskovic u zivotu 😂
G

Gost 38292

pre oko 2 meseca

Sem Kupa Rumunije ne znam sta je uzela.Otisla iz Italije jer se sedela na klupi Nikad MVP nije bila ni na jednom takmicenju.Ove godine sedela na klupi
E

E svašta

pre oko 2 meseca

Hvala prijatno Pa da ima ugovor kao pola plate mesene od Boskovic.Sto je ne plate više onda.Ne bi išla u klub koji je tek ušao u ligu da može da igra u najacim klubovima .