(©Saugella Monza)
(©Saugella Monza)

Zvanično: Katarina Lazović postala odbojkašica Monce

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.06.21. | 15:21

Posle dve godine u Lođu

Dok se u dresu reprezentacije Srbije pripremala za početak meča sa Kinom u Ligi nacija, Katarina Lazović je navijačima Monce predstavljena kao nova odbojkašica kluba!

Italijani su na klupskom sajtu objavili zvaničnu informaciju i poželeli dobrodošlicu Lazovićevoj, koja u Moncu stiže posle dve godine nastupanja za poljski Lođ.

Izabrane vesti

Katarina je inače kapitenka i korektorka podmlađene reprezentacije Srbije koja igra u Ligi nacija u Riminiju.

Veoma sam srećna zbog nove avanture koja me čeka u Monci i ne mogu da dočekam da dođem. Svi znaju da je Monca sada jedan od najjačih klubova u italijanskoj ligi i posle dve godine u Poljskoj želim da budem deo tog izazova. Moram da priznam da ne mogu da dočekam da počnem život u Italiji, mislim da će mi biti savršeno. Šta mogu da donesem mom novom klubu? Rekla bih – energiju. Svi mladi igrači imaju veliku energiju. Čula sam i da imamo mnogo navijača i jedva čekam da zaigram pred njima”, poručila je Katarina Lazović za Moncin sajt.

Sportski direktor italijanskog kluba Klaudio Bonati je sipao hvalospeve na račun Lazovićeve.

Lazovićeva je veliki talenat. Iako je mlada, 1999. godište, već je stekla veliko međunarodno iskustvo koje dopunjuje izuzetan personaliti. Nije čudno što je kapitenka reprezentacije Srbije u Ligi nacija u Riminiju. Srećni smo što smo je doveli u naš klub, zato što verujemo da je sjajna investicija za nas, kako za sadašnjost, tako i za budućnost”, rekao je Bonati.

Katarina Lazović je od 2014. godine bila član Vizure, a potom je dve sezone igrala za poljski Lođ.


tagovi

Katarina LazovićOdbojkaMonca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara