Mirko Đurović (©Starsport)
Mirko Đurović (©Starsport)

Zvanično: Đurović u Benidormu

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 14:48

Doskorašnji igrač Crvene zvezde predstavljen u španskom prvoligašu

Ono što je Mozzart Sport najavio još pre više od dve nedelje, dobilo je potvrdu – Mirko Đurović će naredne sezone da igra u Benidormu. Član Asobal lige je na svom sajtu potvrdio da je doveo doskorašnjeg rukometaša Crvene zvezde, prošle sezone jednog od najboljih u timu Ratka Đurkovića.

Novi trener ovog tima iz gradića blizu Valensije Serhio Karbaljera za Đurovića je rekao da je spoj mladosti, talenta i svestranosti. Za Benidorm je nekoliko sezona igrao nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Nikčević koji se prošle nedelje penzionisao u 42. godii. Prošle sezone Benidorm je bio na devetom mestu u najboljoj ligi Španije.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je zasad tiha na rukometnom tržištu. Klub je i dalje u finansijskim problemima. Predsednik Dragan Škrbić se vratio u Beogradu, u toku su razgovori i sklapanje mozaika za narednu sezonu.

19.05: (4,90) Erlangen (10,0) Flensburg (1,25)

Crveno-beli su bili tek sedmi prošle sezone u Superligi Srbije. Osim Mirka Đurovića, klub je napustio i juniorski reprezentativac Uroš Simić koji je pojačao Metaloplastiku. Naredne sezone crveno-beli dres neće nositi ni golman Janko Gemaljević.

Pojačanja su i dalje u magli. Trener Ratko Đurković ima ugovor sa Zvezdom i za narednu sezonu.



tagovi

Mirko ĐurovićRK Crvena zvezdaARKUS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara