(©MN Press)
(©MN Press)

Zvezda potvrdila dolazak Rađena, Novi Beograd se pojačao iz Šapca

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 03:20

Srđan Vuksanović doneće neophodno iskustvo aktuelnom prvaku Srbije

Vaterpolo klub Crvena zvezda potvrdio je da će Nikola Rađen po treći put u karijeri nositi kapicu crveno-belih. Proslavljeni srpski vaterpolista rastao se sa AEK-om i predstavljaće veliko pojačanje za tim Aleksandra Filipovića u napadu na nacionalnu titulu, ali i trofej Kupa Evrope. Pandemija virusa korona zaustavila je takmičenje u Grčkoj, pa je Nikola Rađen poput Stefana Mitrovića odlučio da se vrati u Srbiju.

Crveno-beli su krajem prošle godine podigli pehar Kupa Srbije i tako osvojili prvi trofej od 2014. godine. Zvezda je sastavila respektabilan tim, sposoban da osvoji domaće trofeje, ali i ostvari zapaženiji rezultat u drugom po snazi evropskom takmičenju. Rađen je sa crveno-belima pokorio Evropu, a u dva mandata je crveno-belu kapicu nosio 66 puta i postigao je 39 golova.

Izabrane vesti

Novi Beograd vodi bitke sa Zvezdom u šampionatu Srbije, a kao i crveno-beli želi da se domogne završnice Kupa Evrope. Rešio je Novi Beograd da se pojača tokom zime, a izbor je pao na Filipa Gardaševića. Crnogorski vaterpolista je u Superligi Srbije nastupajući za Šapčane, aktuelne šampione, postigao čak 29 golova na devet mečeva, a pre dolaska u grad kraj Save branio je boje Jadrana iz Herceg Novog.

Nisu ni Šapčani sedeli skrštenih ruku. U srpski vaterpolo vratio se Srđan Vuksanović, povremeni reprezentativac Srbije. Vuksanović je ponikao u novosadskoj Vojvodini, sa Radničkim iz Kragujevca je igrao finale Lige šampiona i sasvim sigurno će imati zapaženu ulogu u ekipi Šapca kao i većina iskusnih igrača koji su se tokom zime, odnosno pred početak tekuće sezone vratili u srpski vaterpolo.



tagovi

VK Crvena zvezdaVK Novi BeogradVK ŠabacNikola Rađen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara