Borjan: Srbija dobija Brazil, dolazimo Atiba i ja da navijamo

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 00:22

"Uzeo sam kartu u zadnji čas", poručio golman Crvene zvezde i kanadske reprezentacije

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Katara)

Sreća im nije bila saveznik, sudija im nije bio naklonjen - Kanađani su ostavili vrlo dobar utisak na premijeri protiv Belgije (0:1), međutim osim toga nemaju čime da se podiče. I dalje nemaju gol na Mundijalima, te praznih šaka čekaju jednako težak okršaj sa Hrvatima.

Izabrane vesti

Golman Crvene zvezde Milan Borjan govorio je posle utakmice za srpske medije...

"Odigrali smo taktički veoma dobru utakmicu. Imali smo dosta šansi, ali nismo ih iskoristili, a primili smo gol iz greške. Nismo bili dovoljno koncentrisani. Krivo mi je što smo izgubili jer smo stvarno odigrali fenomenalnu utakmicu i pokazali da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom na svetu".

Slede Hrvati?

„Biće interesantna utakmica, daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo i njih i Maroko i da prođemo“.

Imaš li motiv više protiv Hrvata?

„Ne bih da komentarišem to“.

Posle utakmice se pojavila izjava selektora Kanade, Džona Herdmana, u kojoj sam kaže da je svojim igračima posle utakmice sa Belgijom rekao: „Idemo da je***o Hrvate“. Nije želeo Borjan ni to da komentariše...

„To je naša privatna stvar", kratko je poručio.

Kakav je osećaj debitovati na SP?

„Neverovatan! Eto, debi sa 35 godina. Ispunjavam svoje snove i sa Crvenom zvezdom i sa reprezentacijom i presrećan sam zbog toga“.

Da li si se čuo sa nekim od saigrača iz Zvezde?

„Jesam, i pre i posle utakmice. Poželeli su mi sve najbolje, a posle utakmice mi pisali da je šteta što nismo pobedili jer smo bili bolji. Imam maksimalnu podršku svojih saigrača iz kluba“.

Šanse Srbije protiv Brazila?

„Ja verujem u Srbiju. Stvarno ima fenomenalnu reprezentaciju i selektora, igra odlično. Neće biti iznenađenje, Srbija će pobediti“.

Planiraš li da ideš na utakmicu?

„Da, idem na utakmicu. Uzeo sam kartu u zadnji čas, jer nisam bio siguran da li ću moći, ali pitao sam ove moje iz reprezentacije i dozvolili su mi, tako da će Srbija imati podršku sa tribina i od mene“.

Imao si podršku sa tribina...

Jeste, bili su supruga, sin, roditelji, brat i moji prijatelji. Hvala i vama (novinarima) koji ste bili. I oni svi idu na Srbiju, ali nećemo biti na istom mestu pošto sam ja uzeo kartu u poslednjem trenutku. Ja ću biti sa Atibom Hačinsonom, i on dolazi da navija za Srbiju“, zaključio je iskusni čuvar mreže.


tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara