Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda obezbedila prenos utakmice Srbija - Švajcarska, po okončanju duela sa Virtusom u Pioniru

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.11.22. | 18:08

Odmah posle utakmice 11. kola Evrolige navijači će moći da isprate odlučujući susret Orlova na Svetskom prvenstvu u Kataru

Košarkaši Crvene zvezde posle pobede u Večitom derbiju nastavljaju borbu u Evroligi. U 11. kolu će od 18.00 dočekati Virtus iz Bolonje. Susret je prvobitno planiran za 19.00, ali je pomeren sat ranije zbog odlučujuće utakmice fudbalske reprezentacije Srbije sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kako je iz kluba obelodanjeno, kao što je bio slučaj i posle utakmice sa Makabijem u 10. rundi, u dvorani Aleksandar Nikolić će biti obezbeđen prenos i poslednje utakmice Orlova u grupnoj fazi na Mundijalu.

Izabrane vesti

"Petak je još jedan dan kada će pored košarke i fudbal biti u centru pažnje!

Dan kada naša fudbalska reprezentacija igra svoj odlučujući meč na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv selekcije Švajcarske. Ta utakmica je zakazana za 20 časova.

Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale Aleksandar Nikolić, KK Crvena zvezda pripremio je video bim koji će odmah po završetku utakmice biti postavljen kao i prošli put ispred tribina C i D. Kako ne bi propustili ni sekundu fudbala, klub će odmah po završetku košarkaške utakmice uključiti signal iz Katara i na dva semafora iznad partera B i Partera 4.

KK Crvena zvezda je u saradnji sa „Kafeterijom“ i ovoga puta obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje", stoji u saopštenju kluba.

Zvezdin potez da posle pobede nad Makabijem omogući navijačima da sa tribina Pionira isprate utakmicu Srbija - Brazil odlično je prihvaćen. Veliki broj gledalaca je ostao u hali i u odličnoj atmosferi ispratio prvi duel Orlova u Kataru.


tagovi

KK Crvena zvezdafudbalska reprezentacija SrbijeKatar2022

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara