Komentari na vest

Alkarasova oda Đokoviću: On je kao bog, nema nijednu slabu tačku

z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

svaka čast za priznavanje veličine.da Nole zakuca sve rekorde što može pa kad ode u veličanstvenu penziju,nek se mladi dokazuju.idemoooooooo 💪💪💪💪❤️❤️❤️❤️👑👑👑👑🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
i

iron

pre oko 1 godinu

Vec ce ga Lacika spustiti na zemlju...poleteo si mnogo mladi spance...
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Mnogi teniseri u eri velike trojke ulazili su u top 5, neki i do trećeg mesta ako je neko od ovih bio povređen, da bi se kasnije većina borila da tokom karijere bude u top 20, nekolicina u top 10. Alkaraz je igrom slučaja, nakon penzionisanja Federera, povređenog Nadala i diskriminisanog Đokovića došao do tog prvog mesta, i to završio takmičarsku godinu tamo. Znači nije on još uvek za poređenje sa najvećima, mnogi teniseri su u određenom trenutku zasijali pa pali. Tek nakon godinu-dve videćemo gde mu je mesto. Po meni uz Zvereva, Medvedeva, Cicipasa, Tima... Znači drugi krug igrača, onih koji mogu da odigraju sjajno ali ne kompletnu sezonu već na određenoj podlozi.
O

OkosBokos

pre oko 1 godinu

I idemo, jos jedan mladi as koji odaje priznanje Novaku. Cicipas (koji izgleda kao da mrzi ceo svet), Medvedev, Zverev, ludi Kirjos, Alkarez, Rune…Svi odreda su najlepse moguce govorili o Novaku i pripisivali mu da je najbolji ikada. Mozda je i to jedan od razloga zasto teniski svet ne gleda blagonaklono na njih. Ipak su im udarili na “najvece”.