Dominik Tim
Dominik Tim

ATP BEČ: Borbe za finale

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.10.19. | 12:38

Od 14 časova Tim na Beretinija, a nakon njih Monfis protiv Švarcmana

Subota je i to je naravno dan kada se na teniskim turnirima igraju polufinalni susreti, pa tako i na prestižnom ATP 500 takmičenju u Beču.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Od 14 časova u prvom meču dana sastaju se Dominik Tim i Mateo Beretini što im je treći obračun u profi vodama. Trenutno je nerešeno, a prednost je teško nekome dati.

Razloga je više, ali izdvajaju se dva - Austrijanac igra pred domaćim navijačima i žarko želi titulu na domaćem terenu, što mu još nije pošlo za rukom, dok se Italijan, koji igra sezonu života, bori za završni plasman sezone u Londonu. Beretini je nedavno u dva seta bio bolji u Šangaju, dok je Tim slavio 2018. na šljaci Rolan Garosa. Zato ćemo izbeći da prognoziramo konačan ishod, ali verujemo da će borba biti veoma ozbiljna. Te zato razmišljajte o trećem setu, taj-brejku, gemovima u plusu i slično.

Drugi učesnik finala u Beču biće poznat nakon duela između Gaela Monfisa i Dijega Švarcmana. Dva ozbiljna igrača su do sada tri puta ukrstila rekete, a iskusni Francuz vodi sa 2-1. I ako se već bira favorit, to je on, pre svega zato što se igra na tvrdoj i to veoma brzoj podlozi koja mu daleko više pogoduje nego omalenom Argentincu. Treba ipak biti oprezan pošto je Švarcman na put do polufinala izbacio dva paklena servera, Karena Hačanova i Sema Kverija

***kvote su podložne

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara