ATP INDIJAN VELS: Fedeks i Rafa na putu kolizije

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.19. | 12:46

Federer od 19.00 u četvrtfinalu prvog mastersa sezone protiv Hurkača, a odmah nakon njih Nadal - Hačanov

Dok Novak Đoković u Indijan Velsu sreću traži prodor u finale dubla nakon ispadanja u trećem kolu singla, njegovi najveći rivali, Rodžer Federer i Rafael Nadal na putu su da odigraju još jedan međusobni, 39. okršaj koji bi mogao da se dogodi u polufinalu pojedinačne konkurencije.

RASPORED MEČEVA (+8 Č)

Izabrane vesti

Pre toga, moraće da večeras zabeleže još po jedan trijumf.

Prvi na teren, od 19 časova izlazi švajcarski maestro a rival mu je jedan od momaka koji se u poslenje vreme polako probija ka vrhu, Hubert Hurkač. Poljak kojem je tek 22 godine trenutno je 67. na svetu, a nakon prvog mestrsa sezone će neumitno još napredovati. Biće ovo njihov prvi susret i verujemo u relativno laku pobedu Švajcarca koji igra zaista fantastično ne prepustivši protivnicima niti jedan set za sada.

Po svemu sudeći daleko teži posao čeka Nadala protiv Karena Hačanova. Snažni Moskovljanihn, koji je krajem prople sezone neočekivano savladao Đokovića u finalu matersa u Parizu, trenutno je 13. igrač sveta, a prvi Rusije. Španac vodi sa 5-0 u međusobnim obračunima sa deceniju mlađim rivalom, ali treba pirmetiti da se poslednji put, prošle godine na US Openu jedva izvukao. Treba znati i to da mlađi teniseri, jo nenaviknuti teško igraju protiv Nadala zbog njegovih čuvenih udaraca sa jakim spinom, tako da prednost dajemo Špancu. Za one koji misle da Moskovljanin može da mu se suprotstavi, neka probaju pre sa plus gemovima, nego da će biti tri seta.

ATP ŽREB

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Rodžer FedererATP Indijan Velsbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara