ATP Majami: Braća Brajan su se vratila na veliku scenu, a dočekuje ih Cicipas

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.03.19. | 15:49

Legendarni američki blizanci igraju večeras od 22 č svoje prvo finale nakon što je Bob prošlog leta operisao kuk, a protivnici su im fenomenalni Grk i Holanđanin Kohlof

Večeras oko 10 časova završava se pretposlednji, 13. dan velikog turnira u Majamiju. Nakon ženskog finala, koje počinje od 18 časova, a igraju ga Karolina Pliškova i Ešli Barti, sledi odluka o titularima u muškom dublu. A imena koja su se probila do borbe za pehar obećavaju baš zanimljivo veče. Kako za navijače, tako i za kladioce.

Jedan od najdominantnijih parova u istoriji belog sporta, višestruki osvajači svih grend slemova, famozna braća Brajan vratili su se konačno tamo gde pripadaju nakon poduže pauze od kako je Bob morao prošlog avgusta na operaciju kuka. Njegov brat Majk je za to vreme "održavao formu" sa Džekom Sokom sa kojim je osvojio US Open, ali i završni masters.

Izabrane vesti

Protivnici u finalu drugog mastersa sezone 40-godišnjim blizancima će potpuno neočekivano biti Stefanos Cicipas i Vesli Kolhof. Dok o Grku znamo da je jedan od najvećih talenata na turu i budući "Br 1", Holanđanin je prilično nepoznat mada je trenutno 46. na listi dubl igrača. S obzirom da su se probili do borbe za pehar, jasno je da odlično funkcionišu, te bi možda valjalo probati baš na njih, ne samo zbog mogućeg iznenađenja, jer su se braća Brajan sigurno pošteno izmučila sinoć u polufinalu u kojem su na jedvite jade spasli kožu nakon dva i po sata paklene borbe. već i zbog kvota 2,90 na Grka i Holanđanina, koja je sama po sebi veoma primamljiva.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)


tagovi

braća BrajanBob BrajanMajk Brajanbob i majk brajanATP masters MajamiStefanos Cicipasbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara