Komentari na vest

Beker: Budite sigurni da Đoković ne vidi sebe unapred kao pobednika

M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

Beker sedi 1.
I

Iskusni Beki

pre gotovo 3 godine

Boris pametno smanjuje pritisak i prebacuje odgovornost i fokus na ostale igrače, ne želi da se stvori nezdrava euforija. Svim srcem je on uz Noleta.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Boris the booze. Koji to nadolazeći igrači? Jel to Cicipas koji ispadne u prvom kolu jer je "umoran"? Jel to Zverev koji je toliko psihički jak da odservira "samo" 20 duplih za meč? Ajde ne mlati, biće oni grend slemm šampioni ali za par godina. Ali ovakav nivo tenisa teško da će videti.
A

Adoo1

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Djokovicu najbolji je tu nema sta, al tu pored njega su jos samo nadal i Federer, pa i marej se bio s njima dok nisu pocele povrede, ovo ostalo je zalutalo u tenis, ili nemaju srce za to, odigraju jedan turnir solidno, pa posle na par turnira ispadanje u prva kola.
M

Marej?!

pre gotovo 3 godine

Marej legendarni igrač?!Čuj Marej, hahahahaahahahhaha.... Borise opet si se nalio pred intervju?! Pa iskasapiće ih Nole!!!
A

Adoo1

pre gotovo 3 godine

Druze posle ovih trojica koji nemaju konkurenciju, uz njih je bio marej dok nisu pocele povrede, i svaka mu cast na zelji da se vrati tenisu posle tolikih povreda, marej bi bio sigurno najbolji igrac, al dzaba kad je rodjen u vreme ovih trojice.. I cekamo novo finale Djokovic Federer, da uzivamo mozda i u zadnjem njihovom medjusobnom mecu.
Z

Zlatko Psiho

pre gotovo 3 godine

Marej je olimpijski pobjednik.
C

Covece

pre gotovo 3 godine

Uzmi odgledaj dokumentarni film Andy Murray Resurfacing da vidis kakav je to borac i sta sve radi zbog tenisa