Beker i Kirjos (©AFP)
Beker i Kirjos (©AFP)

Beker više nije mogao da trpi: Nik, ti si pacov!

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.20. | 11:29

Legendarni teniski as odreagovao na Kirjosove neprestane javne napade na kolege

Samo se čekalo ko će biti prvi koji da mu sve saspe u lice, da mu u dve reči objasni da niti je pozvan niti ima ikakvog kredibiliteta da pljuje javno po kolegama, ma koliko oni bli "krivi".

I dočekao je Nik Kirjos da ga jedna od najvećih legendi belog sporta Boris Beker nazove pacovom! Tviter svađa je izbila jutros između njih dvojice, a okidač su bile mnoge izjave problematičnog Australijanca u poslednje vreme koje su uglavnom išle na račun Novaka Đokovića i momaka, pre svih Aleksandera Zvereva, koji su učestvovali na Adria Touru. A krčag ide na vodu dok se ne razbije...

Izabrane vesti

"Ne volim pacove! Svako ko tužaka kolegu nije mi pijatelj. Gleda sebe u ogledalo i misli da je bolji od nas...", napisao je popularni BB, "Svi živimo u pandemiji, ona je užasna i odnela je mnogo života. Moramo štiti porodicu i voljene i pratiti šta nam kažu lekari, ali ipak ne volim pacove. Među sportistima postoje nepisana pravila. Šta se dogodi na terenu ostaje tu, a to važi i za svlačionicu. O tome niko ne priča u javnosti osim pacova."

Naravno, sve je to bivši trener Novaka Đokovića adresirao na Australijanca, ne ostavivši tako ni tračka sumnje na koga je mislio. Ovaj je odmaho reagovao, u svom "sirovom" stilu. Bez ikakvog respekta.

"Boris Beker je veća budala nego što sam mislio. Očigledno nije baš najbistriji!"

Nemac mu je na kraju džentlmenski odgovorio da očekuje od njega da ispuni potencijal i da osvoji grend slem i da bi bio dobar uzor, ali da je potrebno da konačno sazri.

Nije problem šta se ovde priča, nego ko priča. Kirjos se, ponesem podrškom pojedinih medija i novinara, našao odgovornim da deli moralne lekcije ljudima kojima nije ni do kolena. A tu ne mislimo na samu igru. Momak jeste veliki talenat, ali što bi stariji rekli i velika budala.

Što je najgore, sve to radi sa pozicije moralne gromada, kao da nije to isti teniser poznat po cirkanju piva na konferencijama za medije, ili po apsolutno prostačkim izletima tokom mečeva.

Beker, aktuleni Dejvis kup selektor Nemačke, poslao mu je jasnu opomenu šta ga čeka kada se tenis vrati i da ga kolege po svemu sudeći više neće prihvatiti kao sebi ravnom. A na Australijancu je da nauči lekciju i konačno začepi gubicu. Što se, naravno, neće desiti....


tagovi

Nik KirjosBoris Beker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara