""
""

Bekerov ultimatum Novaku: Ili Pepe Imaz ili ja!

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.11.16. | 18:50

Legendarni Nemac, navodno, zatražio od Đokovića da smanji uticaj mentalnog trenera iz Španije u stručnom štabu

Legendarni nemački teniser Boris Beker zatražio je od Novaka Đokovića da smanji uticaj Španca Pepea Imaza u stručnom štabu. Nemački Bild piše o nesporazumu unutar tima drugog tenisera sveta i uz informaciju o svojvrsnom ultitmatumu Bekera podseća da je čovek zanimljivog izgleda, Imaz nedavno priključen njegovom timu kao mentalni trener.

Izabrane vesti

Beker, navodno, za ovakav zahtev ima podršku i drugog trenera Marijana Vajde sa kojim je proteklih godina činio nerazdvojni tandem udarnih trenera Novaka Đokovića.

Inače, proteklih nedelja sve su češće spekulacije da će Đoković i Beker okončati saradnju na kraju ove sezone u kojoj je Srbin izgubio titulu najboljeg tenisera sveta. Međutim, prema informacijama iz Nemačke, može lako da se desi da legendarni Nemac na kraju ostane u timu i dobije novi ugovor, ali, da bi ga i prihvatio, potrebno je da Đoković prvo raskrsti sa Imazom.

Španac je u centar pažnje dospeo prethodnih nedelja tokom Mastersa u Parizu na kojem nisu bili Beker i Vajda, a posle kojeg je Novak Đoković predao čelnu poziciju Endiju Mariju.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Novak ĐokovićMarijan VajdaBoris Beker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara