(©Reuters)
(©Reuters)

Borg bodri Đokovića: Igraće još pet godina, osvojiće još slemova

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.02.23. | 16:14

Legendarni Šveđanin oduševljen Novakom i Nadalom

Borba za zvanje Najvećeg tenisera svih vremena spala je na dva imena: Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Posle Australijan opena obojica su na 22 osvojena grend slema, dok u svim ostalim kategorijama Srbin “šije” Španca.

Legendarni švedski teniser Bjern Borg, nekada najbolji na svetu, veruje da se tu trka neće zaustaviti. Štaviše, smatra da je ispred Đokovića još nekoliko uspešnih godina.

Izabrane vesti

“Đoković je zdrav, spreman i voljan da igra. Ima još tri do pet veoma dobrih teniskih godina ispred sebe. Njegova je želja da obori sve rekorde, da svuda pored njih upiše svoje ime. Mislim da će osvojiti još nekoliko grend slemova. Želim mu sve najbolje”, rekao je Borg.

Biranim rečima legendarni as je pričao i o Rafaelu Nadalu.

“Kada sam ja igrao, mi smo provodili pet do šest sati dnevno na terenu za trening. A, kada smo bili prošle godine na Lejver kupu, teren se otvarao u šest ujutru, jer je Rafa želeo da sat vremena radi na servisu pre nego što trening počne. Nikada nisam video igrača koji provodi toliko vremena na terenu. On je jedan od najvećih, tako mnogo vremena posvećuje tenisu. Neverovatan je”, istakao je Bjern Borg.

Pitanje je samo kada će se Nadal vratiti na teren, pošto je otkazao nastup na egzibiciji u Las Vegasu, koja će se igrati samo koji dan pre početka mastersa u Indijan Velsu.


tagovi

Novak ĐokovićBjern BorgRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara