Komentari na vest

Britanci oštre zube na Novaka i već pripremaju teren za Vimbldon, a Boris Džonson se šali

T

Trpke

pre preko 2 godine

Kakav je to covek koji je zarazen isao svesno da siri bolest?
1

101

pre preko 2 godine

Kako to ti znas?
P

Punoglavce

pre preko 2 godine

Sirenje prehlade nije kazneno delo
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Novaka su mrzeli na Vimbldonu i pre svega ovoga, sad mu tek sledi pakao. Sve će učiniti da Sejo Kalač za siromašne osvoji titulu
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Djokovic je trenutno u Britaniji. To sto u Australiji stvaraju privid nezavisne drzave, je drugo. Vlast u Australiji : • Monarch Elizabeth II • Governor-General David Hurley • Prime Minister Scott Morrison (Lib)
G

Gottina

pre preko 2 godine

Bas sam danas pisao komentar sta li ga ceka u Londonu i Njujorku tek(ali sam prekoracio izgleda granicu ukusa,pa nije objavljeno).Ovako:na RG ga pustaju jer je Nadal vjecni favorit(jos ako ga Rafa pobijedi imali bi licemjerski argument-pa evo pobjedio ga je,sta jos treba?Svi drugi turniri GS mu nece dati pristup ne bi li Nadal sta osvojio,al nece siguran sam da su bolji teniseri oba Rusa,cak i Grk,pa i Beretini.Vrijeme ce pokazati dal iza svega stoji masinerija koja trazi vakcinisanje,ili jednostavno da mu ne daju da bude goat,svega tu ima..
Y

Yugio

pre preko 2 godine

Pa nije Dzonson Vucic da se pita za sve i svasta u drzavi. Nebitno je sta on misli,ne odlucuje on hoce li Djokovic igrati na vimbldonu
B

Ben izneverovao

pre preko 2 godine

Jel' skontao neko što paćenik iz New York Timesa celo popodne testira Novakov QR kod hahhahahhahahahah Besposlenog li stvora.
T

Taribo

pre preko 2 godine

Vakcinacija je divna stvar - nije bolest sve sto boli
@

@Taribo

pre preko 2 godine

Upravo to, vakcinacija je divna stvar. Iskorenjene su Boginje, Variola Vera, u Africi Ebola zahvaljujući Bil Gejtsu (zamisli). Predstavlja jedan od najboljih savremnih izuma, kako bi se iskorenile bolesti i život vratio u normalu.
N

NeZnas

pre preko 2 godine

Da znas nesto o vakcinama znao bi da ova vakcina nema nikakve veze sa tim vakcinama koje se daju za te pobrojane bolesti.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Kovid statistika mrtvih na milion stanovnika, a u zagradi procenat vakcinisanih. Srbija 1859 (48,26%). Britanija 2239 (76,17%), Madjarska 4071 (65,17%), SAD 2540 (74,34%), Ceska 3429 (64%). Kad smo u bili u svetskom vrhu, kukali smo da je to zato sto smo nedovoljno vakcinisani. Evo sad ovi hipervakcinisani nas svi presisali i sve vecu razliku prave. Najvakcinisaniji u Evropi je Portugal sa 90,62% vakcinisanih (naterali skoro sve). U zadnjih 7 dana imali su 65,406 obolelih. Srbija 44,974. Najvakcinisaniji na svetu su UAE sa 99% vakcinisanih. U zadnjih 7 dana umrlo im je 108 ljudi/milion stanovnika. U Srbiji 18/milion stanovnika. Toliko o efikasnosti vakcine.
p

pacino

pre preko 2 godine

Zamisli mislis da je Bil Gejts dobra osoba.
G

Gaa

pre preko 2 godine

Zamisli ne mislis a koristis njegove proizvode…