Brz kraj za Kecmanovića, Sepi ide na Vavrinku

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.01.20. | 09:51

Mladi srpski as zaustavljen na samom startu Australijan opena

Nakon kiše uvek dođe sunce, pa tako i u Melburnu gde je sinoć nastavljeno takmičenje na prvom grend slemu sezone. Pošto je deo programa prvog dana Australijan opena premešten za danas, na terenima širom Melburn parka veoma je užurbano od ranih jutarnjih sati, a dobar deo mečeva već je završen. A među njima i jedan koji nas posebno interesuje, jer se radi o najtalentovanijem srpskom i jednom od najtalentovanijih tenisera na svetu, Miomiru Kecmanoviću.

Nažalost loše vesti nam stižu od "tamo dole" pošto je 20-godišnji Beograđanin prerano zaustavljen. Bolji od njega nakon dva sata napete igre bio je Andreas Sepi. Iskusni Italijan je odličnom igrom na svoj servis uspeo da zadrži mladog, čak deceniju i po mlađeg rivala koji je imao samo jednu brejk priliku, slavivši rezultatom 6:4, 6:4 i 7:6 (3). Upravu tu jedinu brejk priliku Beograđanin je iskoristio i to kada je uspeo da izjednači u trećem setu. Činilo se tada da bi mogao do preokreta, ali mu Sepi to ipak nije dozvolio.

Izabrane vesti

Italijan u drugom kolu ide na Švajcarca Stena Vavrinku koji je sa 7:5 6:7 (4), 6:4 i 6:4 bio bolji od bosanskog asa, Damira Džumhura.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara