Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Direktor AO veruje u Novaka: Otporan je on, igraće

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.02.21. | 10:27

Krejg Tili siguran da će Đoković biti na terenu

Ceo teniski svet je na iglama. Novak Đoković je bio jači od povrede i od Tejlora Frica u 3. kolu Australijan opena, ali je sam priznao posle meča da nije siguran da će moći na teren protiv Miloša Raonića.

Đoković veruje, a tako mu je sugerisao turnirski doktor, da mu je napukao mišić, a ako se to ispostavi tačnim, za njega će prvi grend slem turnir u sezoni biti završen. Ako je neko istegnuće u pitanje, onda možda bude nade da uz tablete protiv bolova teniski kralj ipak izađe na veliku scenu i zaigra protiv igrača od kojeg nikada nije izgubio u karijeri.

Izabrane vesti

Novih vesti iz Australije još nema. Đoković je odmah posle meča poručio da neće danas trenirati, ali će svakako ići na preglede, pa će skener pokazati o koliko teškoj povredi se radi. Navodno, iz stručnog štaba srpskog asa su dosta skeptični da će Novak moći na teren.

Organizatori Australijan opena su napravili fer potez i postavili meč Đoković – Raonić da bude poslednji u sutrašnjem programu. Dali su Novaku koji sat duže za odmor. Naravno, to je i u neku ruku logičan potez, da prvi reket sveta igra u večernjem terminu, mada nije uvek tako, recimo protiv Tijafoa je igrao dok je pekla „zvezda“ s neba.

Ono što daje nadu Đokovićevim navijačima je izjava Krejga Tilija, direktora turnira, koji je ubeđen da će najbolji teniser sveta biti sutra na terenu.

Videćemo Novaka na terenu. On je otporan, jak. Probudiće se, shvatiće u čemu je problem, preduzeće odgovarajući tretman. Ubeđen sam da će igrati, ovo je njegov teren, tu se oseća najkomotnije, igra svoj najbolji tenis“, rekao je Tili.

Za sada ostaje sve na čekanju, dok ne stignu rezultati skenera. Bilo bi šokantno da posle nesrećnog slučaja sa lopticom na US openu, sada povreda izbaci Novaka Đokovića sa turnira i ostavi ga bez šanse da dođe do 18. grend slem pehara. 


tagovi

Novak ĐokovićAustralijan openTenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara