Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Đoković 21:0! A, sada po bodove

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.08.20. | 23:07

Teniski kralj lako protiv Štrufa

Pobednička serija u 2020. godini se nastavlja! Ni pauza zbog korone nije ukočila Novaka Đokovića, koji je večeras upisao 21. pobedu u godini, a nema nijedan poraz.

Teniski kralj je na Sinsinati mastersu oduvao s terena Jana-Lenarda Štrufa u dva seta za nešto više od sat vremena igre i plasirao se u polufinale – 6:3, 6:1.

Izabrane vesti

E, sada kreće ono pravo za Đokovića! Zbog čega? Prošle godine je u Sinsinatiju ispao u polufinalu od Danila Medvedeva, tako da će sada imati priliku da ako nastavi sa pobedama povećava broj bodova na ATP listi i samim tim da uveća prednost u odnosu na Rafaela Nadala.

Da će biti lako – neće. Sa druge strane mreže biće Roberto Bautista Agut, teniser koji je često znao da dobrano namuči Đokovića, a u tri meča tokom 2019. godine dva puta je pobedio srpskog asa. Njihov međusobni bilans je, ipak, na strani Novaka, koji vodi 8:3, a dobio je i poslednji okršaj, na Vimbldonu prošle godine.

Agut je eliminisao u četvrtfinalu Sinsinatija upravo Danila Medvedeva, koji je lani savladao Đokovića. I to je Rus dobio prvi set danas sa 6:1, da bi naredna dva osvojio Španac sa 6:4, 6:3.


tagovi

Novak ĐokovićSinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara