Dva seta, isti scenario za poraz Kecmanovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.19. | 11:34

Najtalentovaniji srpski teniser zaustavljen na startu turnira u Tokiju

Treći poraz u isto toliko odmeravnja Miomira Kecmanovića sa Denisom Šapovalovom. Još jedan duel sa vršnjakom iz Kanade Beograđanin nije uspeo da reši u svoju korist. Šta više, nije bio ni blizu toga pošto je momak rođen pre 20 godina u Tel Avivu slavio bez većih problema u prvom kolu prestižnog ATP turnira u Tokiju (tvrda podloga, nagradni fond 1,895 miliona dolara) sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:4.

Kanađanin rusko-izraelskog porekla vrlo rano je prigrabio prednost u prvom setu što mu je bilo dovoljno za vođstvo. A gotovo potpuno isti scenario se odigrao i u drugom delu meča. Kecmanoviću ovaj protivnik očigledno nikako ne leži i morao bi da smisli sa svojim timom posebnu taktiku protiv Kanađanina sa kojim mu u narednim godinama, možda i decenijama slede mnoge važne bitke. Ako se po jutru dan poznaje, ovo nije dobar signal.

Izabrane vesti

Pošto je prethodno zaustavljen i Filip Krajinović, na turniru u Tokiju ostao je samo Novak Đoković koji se danas jedini probio do drugog kola od srpskih tenisera. Šapovalov, inače trenutno 32. na ATP lestvici će se za prodor u treće kolo boriti protiv pobednika odmeravanja između Belgijanca Davida Gofana i Španca Pabla Karenja Buste.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKIPIZZE

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara