Đoković i Nadal (©Reuters)
Đoković i Nadal (©Reuters)

Egzibicija usred karantina, igraju Novak, Rafa, Serena, Tim...

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 19:14

Revija u Adelajdu

Najbolji teniseri sveta neće biti smešteni u Melburnu, nego u Adelajdu kada dođu u Australiju. Tamo će biti u dvonedeljnom karantinu.

Ali, majstori sa reketom su se pobrinuli da im ne bude previše dosadno. Osim toga što im je dozvoljeno da treniraju tokom karantina, dogovoreno je da najbolji među najboljima odigraju i revijalne mečeve.

Izabrane vesti

Kako je otkrio Krejg Tili, direktor Australijan opena, 29. i 30. januara igraće se revija u Adelajdu, a učestvovaće Novak Đoković, Rafael Nadal i Dominik Tim od tenisera, kao i Simona Halep, Ešli Barti i Naomi Osaka od teniserki. Prema pojedinim informacijama, tom spisku su dodati naknadno Serena Vilijams i Nik Kirjos.

Nije za sada poznato kako će cela egzibicija izgledati, ko će igrati protiv koga, ali ovo nadmetanje će poslužiti najboljima na svetu da se zagreju za početak sezone.

Nakon ovog revijalnog turnira teniseri i teniserke će se uputiti ka Melburnu, gde će muškarci igrati ATP kup od 1. do 5. februara, dok će dame u tom periodu imati turnir u Melburnu iz kategorije 500.

Prvi grend slem u sezoni, Australijan open, počeće 6. februara u Melburnu.


tagovi

TenisRafael NadalNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara