Komentari na vest

Emotivni Novak publici: Dotakli ste mi dušu, najsrećniji sam na svetu

m

montekristo

pre preko 2 godine

Bolje da te mrze i da ti se dive nego lažnu ljubav pokazati. Oni su svoje sve ove godine pokazali šta misle. Nisu suze za junaka.
I

Ildzo

pre preko 2 godine

Covek je morao doci u situaciju da bude u prilici da ispise istoriju u jednom mecu, da gubi u tom mecu, da bi dobio naklonost publike. Setite se scene iz pariza, 2015g, kad je izgubio od Wawrinke kakve ovacije je dobio od publike. Ovaj covek mora da gubi bitne meceve, da bi dobio naklonost... 1. Setite se sta se desilo posle tog meca u Parizu! Osvojio je naredna 4 GS! 2. Na sta Vas ovo podseca? Ako znate istoriju srpskog naroda, nasu mitologiju... 3. Molim za razumevanje njegove situacije. Covek je jedini sportista svih vremena na tom nivou koji nije dobio postovanje publike. Ovo je nezapamceno i svako od nas zeli postovanje i priznanje. To je ljudski. Njemu treba ljubav, kao i svima nama. Ako neko nije zasluzio negativnu energiju, onda je to on. Stoga birajte reci i dajte mu podrsku, i ako ga ne volite. Razumite ga. Nista vise.
F

Familija

pre preko 2 godine

Napred Novače fantastična godina bilo je spektakularno gledati i posmatrati tvoje mečeve napred majstore i samo napred gazi familijo
d

dr house

pre preko 2 godine

Publika je samo htela da bude svedok uživo najvećeg rekorda u istoriji tenisa, a i hteli su da meč duže traje. A on misli da su ga zavoleli. Pa protiv Zvereva ga nisu voleli, to se ne menja tako drastično kroz 48h. Ali to je Novak, njemu je bitnije to nego rekordi. Ne bi me čudilo da do kraja karijere i osvoji kalendarski slem, a uz veliku sreću možda i zlatni pa da ode u penziju kao najveći od svih sportskih Goat-a.
?

????

pre preko 2 godine

Znal Neko.Rwdi Cega mu je Zena onako.Propala auuu Sta je ono ?
a

albukerki

pre preko 2 godine

Zato sto je zena koja je radjala,zato sto je zena prirodna ,zato sto nema 22 godine,zato sto svi imate pogled na svet kroz fotosop ,zato sto vise obracate paznju na starlete koje svaku sliku mora da obradjuju i zato sto imaju tonu sminke na sebi ,zato vam i deluje da su prirodno lepe zene tako "propale" !
h

hy

pre preko 2 godine

Navijali su za tebe jer si igrao protiv Rusa, a da je bio bilo ko drugi navijali bi protv tebe. Kada su ti zvizdali ti si pobedjivao, a sada im se zahvaljujes, valjda sto su te "zavoleli"?! Da li je moguce da covek koji ima 20 gren slem titula ovako razmislja? Da je toliko opterecen "ljubavlju" publike.
Q

QQ#

pre preko 2 godine

jebe se njega za GS, njemu bitno da su mu skandirali od srece zaplako, on je ozbiljan psiho....
J

Jedino sto

pre preko 2 godine

Se moze reci je - bljak