Endi Mari (©AFP)
Endi Mari (©AFP)

Endi Mari definitivno u "mehuru"

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.08.20. | 12:56

Škotski teniser potvrdio učešće na Sinsinati mastersu i potonjem US openu u Njujorku

Dok se Rodžer Federer oporavlja, a Novak Đoković i Rafael Nadal i dalje kontempliraju šta im je činiti, Endi Mari je defintivno potvrdio da će ući u "teniski mehur" u Njujorku. Što znači da će se takmičiti na Sinsinati mastersu i US openu od 20. avgusta do 13. septembra.

"Zbog povreda proteklih godina nisam bio često u prilici da igram grend slemove i ko zna koliko ću još moći. Ne želim da propuštam prilike", jasan je Škot, "I dok se osećam relativno dobro, želim da igram i da uživam u njavećim teniskim takmičenjima iako sam svestan zdravstvenog rizika. Volim da igram najveće turnire, istina, ova dva će biti nešto drugačija pošto neće biti gledalaca, ali spreman sa na rizik."

Izabrane vesti

Svi, pa i najveća imena u svetu belog sporta moraće da poštuju striktna pravila ponašanja u Njujorku, o čemu su svi dobro obavešteni.

"Sa mnom idu samo trener i fizio i niko više. Još nije sigurno koliko ćemo ljudi moći da povedemo sa sobom i to nam stvara porbleme jer ne niko ne može detaljno da isplanira. Pre svega zbog osiguranja, jer ako neko zakači virus u Americi i ostane u bolnici mesec dana, to može da košta i nekoliko desetina hiljada dolara. Tako da je zdravstveno osiguranje u suštini svima najvažnije", zaključio je nekadašnji prvi reket sveta i šampion US opena 2012.

I dok je WTA danas restartovala sezonu u Pelermu, ATP čeka Sinsinati masters.


tagovi

Endi MariUS openSinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara