Komentari na vest

Đere tri i po sata mučio Đokovića, malo nedostajalo za najveću pobedu u karijeri

S

Sherlocked

pre oko 2 godine

Miomir ce ga pobediti. Takmici se od pocetka sezone , dok Nole vodi neke druge bitke. Miomir je u formi i sad je dovoljno da bude u bilo kakvoj jer Nole jr u nikakvoj. Nadam se da ce Novak biti spreman za RG bar malo.
s

sve sto

pre oko 2 godine

si rekao stoji sasvim ali ne sumnjam da ce nole biti spreman za rg. Ako moze svake sezone da bude spreman za prvi turnir tj australiju i da odmah nakon pauze svake godine bas tu bude najbolji onda moze i za ovih mesec dana da se spremi jako tj dovoljno da ih presklisa...posto i nadal vuce povredu i upitna je njegova sprema tamo mislim da ce 70 posto djokovica biti dovoljno da se uzme turnir lagano
d

djeree

pre oko 2 godine

Ne zasluzena pobeda Djokovica. Kecmanovic ce ga dobiti dosta lako u 2 seta ukoliko bude igrao kako je igrao danas a i protiv Fokine na Monte Carlo.
M

Mišonjo mali

pre oko 2 godine

I šta će biti ako ga Novak dobije, hoćeš se zavući u svoju mišju rupu da te ne čujemo bar neko vreme?
K

Kako u tenisu nečija pobeda može biti nezaslu

pre oko 2 godine

Jbg
B

Brate

pre oko 2 godine

@mali Rekao sam ukoliko nole igra kao sto je igrao juče, realno igrao danas bolje i uz to Kecmanović nije bio kako zna da bude
N

Nolesvitevol

pre oko 2 godine

Odvratni ste svi pljuvaci Novaka, ne zasluzujete da zivite u eri ovog coveka, idemooo Novaceee
3

3920

pre oko 2 godine

Nole carina najveća! Mogu da mu pljunu pod prozor samo.
O

Oa sta

pre oko 2 godine

Odlican tenis, pokloni mu Laslo pobedu nazalost kad je na 4:3 promasio onu loptu gde je imao prazan teren i od poena odustalog Novaka. Steta, navijao sam za Djerea jer je imao publiku koja tapse kad pogresi, kao da se igralo u Londonu, a ne Beogradu. Svaka cast obojici, Nole ce se vratiti u formu, zelim mu sve najbolje.
3

3920

pre oko 2 godine

Kad Djere bude osvojio samo bod u Dejvis kupu/ATP kupu za Srbiju (da ne kažem da donese 70%) pobeda zemlji u istim, tj titule, onda će možda i navijati za njega podjednako. Novak je u Srbiji najveći svidelo se to nekome ili ne. Kao što je i Brazil imao odlične vozače formule 1 ali jedan je veliki Sena!
@

@3920

pre oko 2 godine

Pa to znaci da mi navijamo samo za onog ko pobedjuje, a to mi dodje malo licemerno iskreno. Valjda je poenta ako se navija za Srbe, navija se do kraja, a ne za onog ko je pobedio. A i da te podsetim Djere nije ni igrao ATP kup nijednom, a nesto ga nisam primetio da je igrao ni u Dejvis kupu, tako da nije ni mogao donositi poene
9

91

pre oko 2 godine

Noletu trebaju ovakvi mecevi vise nego titule, kad se vrati lako ce da ih osvaja.
L

Leso_bleso

pre oko 2 godine

Jedini pravi komentar, bravo. Ovakvi mecevu sad su njemu najpotrebniji a ne da opegla nekog za 45 minuta. Nije igrao nista od pocetka sezone, zezali ga tamo ono kenguri balavi, sad mora covek da probije sa ovakvim mecom, dobije osecaj, vrati se u takmicenje... Dobra podloga za RG. Nazalost, mislim da ce Kecmana da dobije u 2 seta i to glatko, videcete.