(©Reuters)
(©Reuters)

Fonjini: Nole je najveći, ali ga i najmanje vole

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.02.23. | 10:09

„On, Rafa i Rodžer su monopolizovali tenis“, kaže italijanski as

Dobar deo teniske javnosti će odahnuti kada Novak Đoković jednog dana ode u penziju, jer im ponestaje argumenata kojima bi da ospore da je Srbin najveći igrač belog sporta svih vremena.

Sada kada i brojke stoje na Novakovoj strani, ponovo se aktuelizuje čuvena mantra da Nadala i Federera – više vole. A i to je vrlo upitno, jer je utisak da je posle maltretiranja koje je doživeo pre godinu dana u Australiji broj njegovih fanova ozbiljno porastao.

Izabrane vesti

Ovog januara je Đoković bio taj koji maltretira u Australiji i to sve rivale na terenu, pa i Fabio Fonjini, italijanski as, potvrđuje tezu da je Novak najveći svih vremena.

„Novak je najbolji i to brojke potvrđuju. Samo, ujedno njega najmanje vole od te velike trojke. Teško je pronaći odgovarajući epitet za njega. Prošle godine nije igrao na dva grend slema i na četiri mastersa i opet je došao do završnog mastersa“, pričao je Fonjini za Gazetu delo Sport.

Novak je neuništiv i to je ono što ga odvaja od drugih, kaže Italijan.

„Posle svega što je doživeo prošle godine u Majamiju Novak se vratio i ostavio trag. On, Rafa i Rodžer su monopolizovali svet tenisa i ispisali istoriju ovog sporta“, naglasio je Fonjini


tagovi

Novak ĐokovićFabio Fonjini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara