Komentari na vest

FOTO PRIČA: Ovog puta nema dočeka, sad bih voleo na skijanje, ali vratio bih se sa jednom nogom

a

at No1

pre preko 1 godinu

Zivim u inostranstvu. Potpuna je istina i to ona najcistija da Novaka zaista vole ljudi sirokih shvatanja i slobodarskog duha. Iskreno sam se prijatno iznenadio koliko tih takozvanih "neprijatelja i mrzitelja Srba" zapravo voli, postuje i uvek navija za naseg Nola. I kad pitaju "Syria, Siberia"?. Ne, znate onog tenisera NDJ? Aaa, da da znamo kazu. Ziva istina. Preko okeana znaju i za brata Jokaru a stariji i te kako pamte Divca i Stojakovica. Mozda najvece iznenadjenje je da u Africi "štovaju" kao neko bozanstvo onog ko je gurao glavu gde drugi nisu smeli ni nogu i kome je pevao ceo Old Traford. To su nasi ambasadori. Nas ponos. Sinonimi za jednu vrlu Srbiju. Gospodjici Brenaldee je crkla sijalica koju nije znala da zameni. Pitam je da li znas da je otac elektrifikacije bio sin Srpskog svestenika? Cesto pricamo o kinematografiji. Pitao sam je da li zna da je Jan Fleming napravio lik agenta 007 po uzoru na stvarnu licnost, jednog Srbina. Ili da li mozda zna da rec vampir Srpska rec u Engleskom jeziku. Vec pomenuti brat Jokara se pojavio na TV u sportskim vestima, samo sam joj rekao - ovaj je iz Srbije. Ona gleda, ne veruje. I iz potpunog neznanja sada ima neku sliku iz koje opet proistice postovanje za neku tamo zemlju Syriu, Siberiu... Srbiju!
L

Legende

pre preko 1 godinu

Nole je u drustvu jednog Dzordana, Sumahera, Pelea, Maradone, Tajgera Vudsa...To je klub neponovljivih i najplacenijih sportista ikada. Legende!
S

Satrn

pre preko 1 godinu

Jordan Muhamed Ali Djokovic Messi Bredli Tajger Vuds Karabatic Ziba Filipovic Saliven Najveci sportisti kroz svoje sportove
G

Gostydu3u7373

pre preko 1 godinu

Ivano Balic ipak
G

Gosteee

pre preko 1 godinu

najveci bez ikakve sumnje Novak pa Muhamed. Ostali ne mogu sa njima
u

usein

pre preko 1 godinu

Bolt
B

Brateu

pre preko 1 godinu

Koliko je izbor i opredeljenje za nešto u zivotu bitno, najbolje se pokazuje na primeru Novaka, da je otišao na drugu stranu i postao skijaš za njega bismo čuli u najmanju ruku na svake 4 godine kad je olimpijada pa se čuje neki naš. Ovako je on u top 5 najboljih sportista ikada. Mozemo biti ponosni i zahvalni ovom čoveku na sve što je učinio.
A

ATP

pre preko 1 godinu

Veliki si Novače. Najveći srpaki sportista svih vremena.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Da li je realno da ga je ovoliko australijanaca dočekalo a on nije vakcinisan... a to sada nije tema, ok! Da li je realno da ga je ovoliko australijanaca dočekalo a otac mu voli Ruse... Šta god da spinuju Novaka vole slobodni ljudi!