FOTO: Za sva vremena!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.09.22. | 20:06

Novak objavio spektakularnu fotografiju iz Londona

Obeležili su epohu tenisa. Onu najbolju i najsjajniju. Postavili su rekorde koje će teško ko dostići. Podigli su tenis kao sport na njviši nivo u istoriji. Pitanje je šta će ostati posle njih.

Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković su dugo vremena činili “veliku trojku” svetskog tenisa, a nekoliko godina se je to bila i “velika četvorka” na vrhuncu karijere Endija Marija.

Izabrane vesti

Narednog vikenda u Londonu će poslednji put zaigrati zajedno na istom truniru kao aktivni igrači. I to u istom timu! Četvorica velikana uz Stefanosa Cicipasa i Kaspera Ruda čine Tim Evrope na predstojećem Lejver kupu. Ceo turnir će proći u znaku Rodžera Federera koji je objavio kraj karijere i u Londonu će se oprostiti od publike.

Legende su se okupile juče u britanskoj prestonici, a danas su trenirali zajedno. Novak Đoković je na društvenim mrežama podelio fotogorafiju sa trojicom najvećih rivala.

“Zahvalan sam na jedinstvenoj prilici da budem na istom terenu sa mojim najvećim rivalima i legendama ovog sporta. Ovo je momenat koji ću doveka pamtiti. Hvala Lejver Kupu koji je omogućio da se nas četvorica udružimo.R adujem se narednim danima gde ćemo uživati u odličnom tenisu i proslavljanju izvanredne karijere Federera”, napisao je Novak pored fotografije za koju odmah možemo reći da spada u red legendarnih.

Lejver Kup je takmičenje u kojem se nadmeću Tim Evrope i Tim ostatka sveta. Program počinje sutra okršajem Kaspera Ruda i Džeka Soka, potom sledi duel Stefanosa Cicipasa i Dijega Švarcmana, pa meč Endija Marija i Aleksa De Minora, a dan zatvara spektakl u dublovima: Federer i Nadal protiv Soka i Tijafoa.


tagovi

Novak ĐokovićRodžer FedererRafael NadalEndi Mari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara