(©Reuters)
(©Reuters)

Fučovič pričao protiv Đokovića u Australiji, a sad će mu na megdan u 2. kolu

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.05.23. | 16:07

Mađar preskočio prvu prepreku na Rolan Garosu

Na prvom koraku Novak Đoković će igrati protiv Aleksandra Kovačevića, očekuje se da srpski as savlada Amerikanca srpskih korena, a onda u drugom ga čeka – šlager.

Svi se sećamo kako je Đoković izrešetao ove godine u Melburnu sve one koji su ružno o njemu pričali na istom mestu godinu dana ranije, kada je Novak deportovan iz Australije. Jedan od tih „lajavaca“ na megdan će srpskom asu u 2. kolu Rolan Garosa. Naravno, ako Đoković preskoči prvu prepreku.

Izabrane vesti

Marton Fučovič se plasirao u drugi krug grend slema u Parizu i bacio rukavicu u lice Novaku Đokoviću. Mađarski teniser je sa 3:1 eliminisao Iga Grenijea posle tri sata i 14 minuta igre – 6:3, 5:7, 6:1, 6:3.

Mađar je prošle godine pričao u Australiji:

„Zdravlje ljudi je bitnije od svega i postoje pravila, ustanovljena mesecima unazad, koja svi moraju da poštuju, a to je da budu vakcinisan. Đoković se toga ne pridržava i zbog toga nema nikakva prava da bude u Melburnu“, pričao je Fučovič.

Na ružan način su u istom periodu o Novaku pričalo i Tomi Pol i Aleks de Minor, pa su doživeli katastrofu u okršajima sa srpskim asom ove godine.

Fučovič je četiri puta do sada igrao sa Đokovićem i sva četiri je izgubio.



tagovi

Novak ĐokovićMarton FučovičRolan Garos 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara