Komentari na vest

Generacija Z dolazi: Novi “zlikovac” u Novakovom stripu

G

Gresnik

pre 3 meseca

Ili ce Nole da pobedi, ili Siner da izgubi. U svakom slucaju bice neizvesno.
B

Brundo

pre 3 meseca

Najslabija Sinerova tacka mu je fizika.Noge su mu slabe i mrsave.Cesto da hvataju grcevi.Ako se mec otegne bice problema za njega.Cudno je gradjen i ima cudan hod.Sljaka mu je najslabija podloga sa razlogom.Ona se igra na snagu.
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Istina, a Novak je kolos, idi begaj…Novak sampion grceva, sad da li pravih ili laznih…
B

Brundo

pre 3 meseca

Ovo ce da im bude treci mec na GS.Siner nikad nije pobedio Djokovica u tri dobijena seta.Izgubio je dva puta na Vimbldonu. 2-3 i 0-3.Tezak zadatak pred Sinerom narocito ako se uzme u obzir da Djokovic nikad nije gubio u polufinalu AO.
s

srka

pre 3 meseca

Siner i Alkaraz su pre svega veliki potencijal, a tek ćemo videti da li će biti i vrhunski igrači. Zverev, Medvedev, Cicipas, Tim i još neki, isto su tako bljesnuli, pa sad igraju toplo, hladno. Zverev i Medvedev, su došli do polufinala, jedan će igrati i finale, ali su obojica daleko od klase Djokovića. Da ne pričamo o Federeru i Nadalu. Zverev je protiv Alkaraza odigrao meč života, a muči se ceo turnir. Teško da će da ponovi takvu partiju protiv Medvedeva, koji se isto tako muči. Provukao se protiv Hurkaša, možda je vreme da sad bljesne. Kako god, Novaku će Siner biti poslednja ozbiljna prepreka. Pobednik tog meča će osvojiti turnin, nema nikakve dileme.
M

Makks

pre 3 meseca

Kako "veliki potencijal",u eri Djokovica, ima 2 Grand Slama? Kako je neko ko nije "vrhunski igrac" dobio Novaka u finalu Wimbledona? Jesi li svestan svoje gluposti? Sportski pozdrav
s

srka

pre 3 meseca

Ja sam svestan da si ti nesvestan svoje gluposti!
L

Laki92

pre 3 meseca

Novak je jos uvek na takvom nivou da je sve do njega, tj on se za sve pita. Ako bude na svom nivou, ne moze ga dobiti niko na svetu ma kakav mec taj neko odigrao, ako slučajno udje u neke "svoje probleme" moze ga dobiti i lošiji igrač nego sto je Siner trenutno. Ona situacija kada u Novakom pogledu i fokusu na početku meča mozes videti da li je protivnik, ma koji god bio, dzabe izlazio na teren.
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Slazem se sa komentarima da Siner igra trenutno najbolji tenis. E sad to je samo deo slagalice koja treba da se popuni kako bi se pobedio najbolji u Istoriji. Tri seta, stabilnost i koncentracija u dugom vremenskom periodu, iskustvo, to su stvari koje ce nadam se presuditi da Noleta gledamo u finalu. Sa ovim su se složili..
K

Kada se Nole

pre 3 meseca

Povuče, muški tenis ide na najniže grane. Zato se trude da pišu o Alkarasu, kako bi održali taj sport što akuelnijim dok ne dođe neko ko zaista ima kapacitet velike trojke. Evo garantujem, Nole kada se povuče, turniri će se osvajati kao u ženskoj konkurenciji, svaki turnir neko drugi, pa će Alkaras imati 7-8GS, Siner 3-4, Zverev 3-4, Medvedev 5-6, Run i Rude po 1-2 i još neki će se tu naći tipa Šelton, Rubljev ili neki visoki sa jakim servisom.
d

druze

pre 3 meseca

pricas to kao da je to nesto lose pa to ljudi i oce..kome je sem nama koji imamo noleta zanimljivo da gleda 3 igraca kako medjusobno dele sve turnire 25 godina?? To ti je kao zvezda i partizan u nasoj ligi zanimljivo ali samo njihovim navijacima..
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Kada se Đokovic povuce, verovatno ce ukinuti tenis…Ti mozes da budes ljubitelj lika i dela Đokovica, ali malo realnosti ti ne bi smetalo.
B

Beks - NUFC

pre 3 meseca

3 : 2 za Novaka.
I

Ildzo

pre 3 meseca

Siner trenutno igra najbolji tenis. Eh sad, ako namesti glavu za ovaj susret, moze svasta da se desi. Sa druge strane, kad Nole izgubi... Ufff.. A sad mu dolazi kuci. Novak 3;2
q

qqq

pre 3 meseca

3-1 dobija Novak i polufinale i finale (mora po jedan set zbog publike izgubiti)
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Jel ti dobro?
S

Samo se pitam

pre 3 meseca

Da li je meč Djole-Siner u drugom planu posto je prvi po rasporedu u 4:30 ili samo gospoda iz AO organizacije asistiraju na sve moguce nacine da Novak ne osvoji? Verovacu da im je ono drugo polufinale bitnije od finala pre finala xD
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Dobiti Novaka na tri dobijena seta je posebna disciplina. Živi bili pa videli.
D

Dusan123321

pre 3 meseca

Ma dal ste vi normalni odrace ga medvedev ko budalu bice 3 0 eventualno 3 1
S

Sf

pre 3 meseca

Koga će odrati Medvedev. On igra protiv Zvereva a ovde je reč o Sineru.

ГОШЋА

pre 3 meseca

Сјајан тенеисер, али верујем да ће Ноле ово лагано да реши. Али сигурно један од занимљивијих тенисера генерације З, и сигурно да ћу навијати за њега, када се Ноле буде пензионисао (што се надамо неће скоро догодити :) )
P

Prcoje

pre 3 meseca

Siner ga pobedio u grupi,ali kad je bilo bitnije Novak ga preslisao. Mislim da nema neke šanse u polufinalu gren slema i da Novak to dobija u četiri seta. Moje neko mišljenje je da će Novak pre da ispadne u 2,3 kolu nego u polufinalu bez obzira ko mu je protivnik.
J

Jesu li igrali

pre 3 meseca

I u Dejvis kupu?
g

ghost11

pre 3 meseca

Siner je finale pre finala u odličnoj je formi i trenutno mnogo bolji od Alkaraza. Ali samo se Đoković pita ako mu bude dan, biće metla. Zverev i Medvedev će lepo izmoriti jedan drugog, očekujem borbu u 5 setova.
K

Klosss

pre 3 meseca

Očekujem Zvereva u finalu,a isto očekujem da tamo izgubi laganih 3:0 verovatno od Novaka,jer bilo bi previse da osvoji,a skoro svaki meč po vise od 4 sata,biće umoran za finale. Naravno sve pod uslovom da izbaci 🐻