Ivanišević i Vajda ostaju u Đokovićevom stručnom štabu

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.12.19. | 22:48

Napravljen ceo plan za 2020. godinu

Bez obzira na razočaravajući finiš sezone, u kojoj je Novak Đoković ostao bez prvog mesta na ATP listi i rano ispao sa završnog mastersa, u njegovom stručnom štabu se ništa neće promeniti za narednu sezonu.

Goran Ivanišević je u razgovoru za Jutarnji list otkrio da će ostati trener Novaka Đokovića, ali da će istu ulogu obavljati, kao i do sada, Marijan Vajda. Samo što će u 2020. godini njih dvojica manje puta biti zajedno na turnirima sa srpskim asom.

Izabrane vesti

Štaviše, već je napravljen ceo plan rada za narednu godinu, koji je Ivanišević otkrio medijima.
Novakova pripreme kreću 9. decembra u Monte Karlu, zatim idem s njim za Abu Dabi, gde će igrati egzibiciju i ostajem još do Božića u Dubaiju. Onda Marijan ide s njim za Australiju, gde će igrati ATP kup i Australijan open. Dogovorili smo se da će Vajda ići s Đokovićem na dva grend slema, a ja na dva. Plan za sada je da budem s njim na Vimbldonu i US openu“, rekao je Ivanišević.

Taj plan, kako tvrdi nekadašnji hrvatski teniser, svima odgovara.
Novak je izrazio želju da bude s njim jedan trener na grend slemovima, što je, po meni, dobro, a i Marijanu je dobro, jer se tako stvori intimnija atmosfera“.

Jasno je da su očekivanja za narednu godinu najveća moguća.
Očekivanja su uvek velia, pogotovo kad radiš sa igračem kao što je Novak, kod kojeg je i samo finale neka vrsta neuspeha“, rekao je Ivanišević.

Novak Đoković je godinu završio kao drugi teniser sveta, iza Rafaela Nadala.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara