Izner kreće u odbranu Atlante

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.07.18. | 15:44

Interesantan dvoboj mogli bi da pruže veterani Mihail Južnji i Miša Zverev

Sjajne partije prikazao je Džon Izner na Vimbldonu, gde je u epskom polufinalu ispao od Kevina Andersona (Južnoafrikanac peti set dobio rezultatom 26:24 u gemovima), pa prepun samopouzdanja kreće na turneju u SAD. Uoči Mastersa u Torontu i Sinsinatiju, američki dugajlija brani trofej u Atlanti, a prepreka broj jedan na tom putu je Aleks De Minor.

Izner je bio slobodan na startu, dok se jedan od najtalentovanijih tenisera na planeti pošteno namučio protiv Poljaka Huberta Hurkača, savladavši ga tek posle preokreta (1:6, 7:6, 7:6). Uloga apsolutnog favorita je na strani četvorostrukog osvajača ovog turnira, koji ne bi trebalo da ima problema sa i dalje neiskusnim Australijancem pred kojim je svetla budućnost.

Izabrane vesti

Interesantan dvoboj mogli bi da pruže veterani Mihail Južnji i Miša Zverev. Pet godina mlađi Zverev odigrao je teži i duži meč na startu u odnosu na Južnjija, mada je preko puta bio znatno jači rival u liku Tima Smičeka (6:3, 6:7, 6:3). Sa druge strane, Južnji je dobio manje poznatog Emila Reinberga. Oba dosadašnja dvoboja dobio je Zverev, a razlog za ukazivanje poverenja i na trećem krije se u činjenici da su oni bili na brzim podlogama (travi i betonu), kao i da Nemac nije izgubio ni set.

Foto: Action Images


tagovi

Džon Iznersportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara