©Reuters
©Reuters

Kanađani predali dubl, ali Srbiju u četvrtfinale vodi samo korejsko čudo

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.09.22. | 20:40

Španci imaju sve u svojim rukama, Južnoj Koreji neophodno maksimalno slavlje u sutrašnjim mečevima

Reprezentacija Srbije savladala je Kanadu sa 2:1, zahvaljujući predaji Kanade u dublu, ali će joj to biti dovoljno za plasman u četvrtfinale samo ukoliko Koreja sutra priredi pravo čudo protiv Španije i savlada je maksimalnim rezultatom.

Kanađani su četvrtfinale obezbedili već u singlu protiv Srbije, zahvaljujući slavlju Feliksa Ože Alijasima nad Miomirom Kecmanovićem, a samo što je dubl počeo povredio se Vaseko Pospišil, pa je usledila predaja.

Izabrane vesti

Podsetimo, danas je Laslo Đere za 67 minuta savladao Gabrijela Dijaloa u dva seta (6:2, 6:2), ali je potom Kecmanović pao u okršaju sa 13. teniserom na planeti, takođe u dva seta (3:6, 4:6).

U dublu su sa jedne strane bili Krajinović i Kecmanović, a sa druge Pospišil i Galarneu, ali je meč okončan već posle 18 minuta i vođstva srpskog dubla od 2:1 u prvom setu.

Kanađani su juče savladali Španiju, zahvaljujući pobedi dubla Ože Alijasim-Pospišil nad Granoljersom i Martinezom. Prethodno je Bautista Agut u singlu savladao Pospišila, ali je Ože Alijasim izjednačio slavljem nad Alkarazom.


tagovi

Filip KrajinovićMiomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara